forumstrona www, moje kontomoje kontoNju dodatkowy - gdzie widać że jest podpięty

Nju dodatkowy - gdzie widać że jest podpięty

Nju dodatkowy - gdzie widać że jest podpięty (2016-02-02 23:38)

Czy gdzieś w panelu widać że mam na swoim koncie podpięty numer dodatkowy (za 9zł).
Dzisiaj w końcu udało się dołączyć 2 numer, ale nigdzie nie widzę tego numeru (przeklikałem wszystkie zakładki)

PS. czy da się w bilingu połączeń sprawdzić który numer wykonuje jakie połączenia? NIe oczekuję cudów ale miło było by mieć taką informację :)

Nju dodatkowy - gdzie widać że jest podpięty (2016-02-04 16:14)

z tego co wiem jest gdzieś możliwość przełączenia numeru (w zakładce moje konto chyba, ale nie jestem pewien czy dokładnie tam

~cptcinek

Nju dodatkowy - gdzie widać że jest podpięty (2016-02-05 00:46)

@gchmurka

Oba numery muszą mieć założone konta w serwisie www, jeśli podpisana umowa jest na Nju Dodatkowy to automatycznie drugi numer będzie podpięty.
Przy przucisku WYLOGUJ widzisz swój numer i po najechaniu na niego powinna pojawić się rozwijana lista z drugim numerem.
Ewentualnie wchodzisz w MOJE KONTO - MOJE NUMERY.
Po przełączeniu się na drugi numer możesz sprawdzić jego billing.
Faktura też będzie zawierała szczegółowy billing z podziałem na numery, więc do dzieła ;)

odpowiedź

Nju dodatkowy - gdzie widać że jest podpięty | ~cptcinek (04.02.2016, 16:14)

z tego co wiem jest gdzieś możliwość przełączenia numeru (w zakładce moje konto chyba, ale nie jestem pewien czy dokładnie tam
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

45 gości i 0 zalogowanych użytkowników