forumnju z rachunkiemofertaNumer Dodatkowy a koszty

Numer Dodatkowy a koszty

Numer Dodatkowy a koszty (2015-12-10 21:00)

Witam, mam pytanie odnośnie numeru dodatkowego. Koszt utrzymania takiego numeru miał mnie wynosić 9 zł i numer miał mieć to samo co ja w Buzz. Natomiast do faktur doliczane są w niezrozumiały sposób koszty co po niektórych smsów oraz rozmów. Na rachunku są oznaczone symbolem LW lub LR.  Nie rozumiem skąd biorą się te koszty, jak są naliczane

~krzyron

Numer Dodatkowy a koszty (2015-12-10 22:30)

Dodatkowy korzysta z tego co masz ustawione na głównym. Czyli Nju Buzz.
Za dodatkowy płacisz co miesiąc 9zł. + to co nabijesz na obydwu wg cennika.
Proponuję ustawić jakąś usługę. Zajrzyj w zakładkę "OFERTA".

~jamci

Numer Dodatkowy a koszty (2016-12-30 08:54)

to jest odpowiedź na post:

Witam, mam pytanie odnośnie numeru dodatkowego. Koszt utrzymania takiego numeru miał mnie wynosić 9 zł i numer miał mieć to samo co ja w Buzz. Natomiast do faktur doliczane są w niezrozumiały sposób koszty co po niektórych smsów oraz rozmów. Na rachunku są oznaczone symbolem LW lub LR.  Nie rozumiem skąd biorą się te koszty, jak są naliczane

~kemposz1

Numer Dodatkowy a koszty (2016-12-31 00:26)

LW to limit wiadomośći
LR to limit rozmum
na dole faktury jest opis 

Faktura jest uzależniona od usługi obniżającej koszty z jakiej korzystasz. I zawsze opłąty naliczane są zgodnie z usługą (na numerze głównym jaki i dodatkowy) do momentu osiągnięcia limity np. 19 zł zgodnie z usługą Do komórkowych. Wszystkie następnę połączenia są bezpłatnie i oznaczone kwotą 0 zł.
Jak masz już Nju dodatkowy i Nju główny proponuję zaposnać się z usługą:
- Jeden na wszystko za 39 + 9 zł /nju dodatkowy,
- Wszystko komórkowe 29 + 9 zł Nju dodatkowy
pozdrawiam

Numer Dodatkowy a koszty (2016-12-31 01:23)

@ktoś

nie wiem czy zauważyłeś ale odpowiedziałeś na post sprzed 12 miesięcy, a wczorajszy post to raczej zwykły spam, bo jest to tylko sam cytat zeszłorocznego postu.

odpowiedź

Numer Dodatkowy a koszty | ktoś (31.12.2016, 00:26)

LW to limit wiadomośći
LR to limit rozmum
na dole faktury jest opis 

Faktura jest uzależniona od usługi obniżającej koszty z jakiej korzystasz. I zawsze opłąty naliczane są zgodnie z usługą (na numerze głównym jaki i dodatkowy) do momentu osiągnięcia limity np. 19 zł zgodnie z usługą Do komórkowych. Wszystkie następnę połączenia są bezpłatnie i oznaczone kwotą 0 zł.
Jak masz już Nju dodatkowy i Nju główny proponuję zaposnać się z usługą:
- Jeden na wszystko za 39 + 9 zł /nju dodatkowy,
- Wszystko komórkowe 29 + 9 zł Nju dodatkowy
pozdrawiam
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

81 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies