forumnju z rachunkiemusługinju dodatkowy - "odpięcie numeru"

nju dodatkowy - "odpięcie numeru"

nju dodatkowy - "odpięcie numeru" (2015-10-02 10:19)

<span >zabrzmi to niedorzecznie, ale co jeśli <i >ściągnę<span > ukochaną osobę do nju mobile, podepnę jej numer jako swój <i >nju dodatkowy, <span >a po <i >chwili<span > zmienię zdanie i będę chciał się jej pozbyć? <div >
<div >czy będę w stanie w łatwy sposób oddać numer drugiej osobie (wykonać cesję pojedynczego numeru) i zrezygnować z usługi? co jeśli zrezygnuję z usługi bez cesji; czy wtedy numer przepada?<div >
<div >w skrócie, czy operacja "nju dodatkowy" jest odwracalna w łatwy sposób? <div >
<div >mówimy o przejściu z Play na kartę, jeśli ma to jakieś znaczenie :)

~prezes

nju dodatkowy - "odpięcie numeru" (2015-10-02 11:42)

ale się przejmujesz :) zabierasz ukochanej kartę sim i dajesz kolejnej ukochanej :D
wg mnie spokojnie można odłączyć nju dodatkowy wysyłając do nju najnormalniej wymówienie umowy na ten numer.

~blob

nju dodatkowy - "odpięcie numeru" (2015-10-02 12:51)

@blob rozbawiłeś mnie swoim komentarzem o karcie SIM :D

@prezes zależy czy będziesz chciał się pozbyć numeru, czy ukochanej :P

Jeśli będziesz chciał się pozbyć numeru to jak pisał blob piszesz wypowiedzenie i po miesięcznym okresie wypowiedzenia, ze skutkiem na koniec okresu rozliczeniowego numer leci do kosza.

Jeśli numer będziesz chciał oddać ex ukochanej to robisz przeniesienie numeru do np. Play na kartę w tzw. 1 dzień roboczy, bez okresu wypowiedzenia. W Play robisz cesję numeru na ex ukochaną i jesteś wolny ;)

[edytowane przez nju_klient o 12:51 w dniu 2015-10-02]

nju dodatkowy - "odpięcie numeru" (2015-10-03 11:11)

Piszesz normalnie wypowiedzenie. 1 miesiąc wcześniej

odpowiedź

nju dodatkowy - " | odpięcie numeru" (~blob)

ale się przejmujesz :) zabierasz ukochanej kartę sim i dajesz kolejnej ukochanej :D
wg mnie spokojnie można odłączyć nju dodatkowy wysyłając do nju najnormalniej wymówienie umowy na ten numer.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

108 gości i 0 zalogowanych użytkowników