forumnju z rachunkiemofertaTandemnu - numer dodatkowy pytanie

Tandemnu - numer dodatkowy pytanie

Tandemnu - numer dodatkowy pytanie (2015-10-07 22:02)

Cześć, 
chciałabym do mojego konta dopisać numer dodatkowy w ofercie tandem, numer jest obecnie w innej sieci(prepaid), a z racji że dostałam go "w spadku" po córce i jest on zarejestrowany u dotychczasowego operatora mam następujące pytanie.

Czy przenosząc ten numer do nju (jako numer dodatkowy) muszę pofatygować się z córką do salonu i przepisać ten numer (zarejestrować) na siebie (zarejestrowany jest na córkę), czy mimo wszystko zostanie on przeniesiony i dopisany do mojego numeru głównego.

Dziękuję za odpowiedź.

~olaa73

Tandemnu - numer dodatkowy pytanie (2015-10-10 14:24)

Zrób najpierw cesję na siebie u obecnego operatora i dopiero przenieś go do NJU jako swój dodatkowy. Inaczej Twoje zamówienie na przeniesienie zostanie anulowane.

Tandemnu - numer dodatkowy pytanie (2015-10-12 08:16)

Piekne dzieki :)

~ola73

odpowiedź

Tandemnu - numer dodatkowy pytanie | ~olaa73 (07.10.2015, 22:02)

Cześć, 
chciałabym do mojego konta dopisać numer dodatkowy w ofercie tandem, numer jest obecnie w innej sieci(prepaid), a z racji że dostałam go "w spadku" po córce i jest on zarejestrowany u dotychczasowego operatora mam następujące pytanie.

Czy przenosząc ten numer do nju (jako numer dodatkowy) muszę pofatygować się z córką do salonu i przepisać ten numer (zarejestrować) na siebie (zarejestrowany jest na córkę), czy mimo wszystko zostanie on przeniesiony i dopisany do mojego numeru głównego.

Dziękuję za odpowiedź.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

192 gości i 0 zalogowanych użytkowników