forumnju na kartęusługiPani na chacie nie potrafiła mi wyjaśnić bo nagle zamilkła więc pytam użytkowników sieci...

Pani na chacie nie potrafiła mi wyjaśnić bo nagle zamilkła więc pytam użytkowników sieci...

Pani na chacie nie potrafiła mi wyjaśnić bo nagle zamilkła więc pytam użytkowników sieci... (2015-09-10 20:11)

Proste pytanie i oczekuje prostej odpowiedzi od ludzi siedzących w temacie. Interesuje mnie nju na kartę. Chce kupić starter za 20 zł i moje pytanie brzmi - czy ta kwota starczy mi na uruchomienie usługi by mieć nielimitowane rozmowy na komórki do wszystkich sieci (nic innego mnie nie interesuje - ani internet, ani abonament, ani mmsy/smsy). Hm ???????

~leon

Pani na chacie nie potrafiła mi wyjaśnić bo nagle zamilkła więc pytam użytkowników sieci... (2015-09-10 20:51)

Nie widzę sensu kupowania specjalnie startera za 20zł ale to rzecz gustu.
Wystarczy kupić najtańszy za 5zł, następnie doładuj konto np. za 20zł - zyskasz wtedy konto ważne "po wieki", czyli na 6 miesięcy ;) Następnie musisz aktywować usługę Miesio19, wówczas od dnia aktywacji będziesz rozliczany w okresach 30 dniowych, gdzie po wydaniu 19zł (100 minut) na połączenie na polskie komórki, kolejne rozmowy w danym okresie 30 dniowym będą gratis.
To chyba tyle w tym temacie.

Pani na chacie nie potrafiła mi wyjaśnić bo nagle zamilkła więc pytam użytkowników sieci... (2015-09-11 07:44)

to jest odpowiedź na post:

Nie widzę sensu kupowania specjalnie startera za 20zł ale to rzecz gustu.
Wystarczy kupić najtańszy za 5zł, następnie doładuj konto np. za 20zł - zyskasz wtedy konto ważne "po wieki", czyli na 6 miesięcy ;) Następnie musisz aktywować usługę Miesio19, wówczas od dnia aktywacji będziesz rozliczany w okresach 30 dniowych, gdzie po wydaniu 19zł (100 minut) na połączenie na polskie komórki, kolejne rozmowy w danym okresie 30 dniowym będą gratis.
To chyba tyle w tym temacie.

Dzięki wielkie :) 

~leon

odpowiedź

Pani na chacie nie potrafiła mi wyjaśnić bo nagle zamilkła więc pytam użytkowników sieci... | ~leon (10.09.2015, 20:11)

Proste pytanie i oczekuje prostej odpowiedzi od ludzi siedzących w temacie. Interesuje mnie nju na kartę. Chce kupić starter za 20 zł i moje pytanie brzmi - czy ta kwota starczy mi na uruchomienie usługi by mieć nielimitowane rozmowy na komórki do wszystkich sieci (nic innego mnie nie interesuje - ani internet, ani abonament, ani mmsy/smsy). Hm ???????
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

145 gości i 0 zalogowanych użytkowników