forumnju z rachunkiemofertaNju dodatkowy z numerem tymczasowy

Nju dodatkowy z numerem tymczasowy

Nju dodatkowy z numerem tymczasowy (2015-09-02 13:06)

Witam. Mam pytanie, gdyż dzisiaj przyszedł do mnie kurier z wszystkimi papierami i z kartą sim. Aktywowałem ją i od razu zalogowałem się na stronie i zmieniłem taryfę z nju tymczasowy na nju buzz. Z racji, że czekam za przeniesieniem numeru otrzymałem numer tymczasowy. Chciałem zapytać czy mogę do tego numeru tymczasowego dodać dodatkowy numer, który jest z innej sieci i czy w momencie przeniesienia mojego numeru automatycznie z numeru tymczasowego przeniesie mi ten numer dodatkowy do mojego numeru docelowego? Pozdrawiam

Nju dodatkowy z numerem tymczasowy (2015-09-02 16:07)

Pewny do końca nie jestem ale wydaje mi się , że nie ma możliwości do nr w trakcie przenoszenia czyli tymczasowego dołączyć dodatkowy. Tak na 99% myślę, że jest. 

Nju dodatkowy z numerem tymczasowy (2015-12-19 12:26)

Podbijam.Interesuje mnie czy na 100% nie da się tak zrobić?Później tymczasowy zamienił by się w numer docelowy i to do niego był by przypięty numer dodatkowy?

~artiargos

Nju dodatkowy z numerem tymczasowy (2015-12-19 13:45)

Na 200% nie da się tak zrobić. Co tak jesteście "w gorącej wodzie kąpani" ?

~jarema

Nju dodatkowy z numerem tymczasowy (2015-12-19 17:34)

Po prostu przez to muszę czekać 2 miesiące żeby przenieść numer dodatkowy.Miesiąc, aż przeniosą pierwszy, dopiero wtedy dołączę drugi no i na niego też trzeba czekać miesiąc wypowiedzenia.

~artiargos

Nju dodatkowy z numerem tymczasowy (2015-12-19 18:43)

Zapewne taki termin podałeś we wniosku o przeniesienie i upoważnieniu dla NJU. 
<font color="#185d68">Jeżeli chcesz wcześniej, zerwij umowę u dotychczasowego operatora.
</font>
W czym ma Ci pomóc to forum ???

~jarema

Nju dodatkowy z numerem tymczasowy (2015-12-19 23:41)

Forum udzieliło mi odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie.Natomiast Twoja odpowiedź nie wnosi nic do tematu.Poza tym, naucz się czytać ze zrozumieniem.

~artiargos

odpowiedź

Nju dodatkowy z numerem tymczasowy | ~artiargos (19.12.2015, 17:34)

Po prostu przez to muszę czekać 2 miesiące żeby przenieść numer dodatkowy.Miesiąc, aż przeniosą pierwszy, dopiero wtedy dołączę drugi no i na niego też trzeba czekać miesiąc wypowiedzenia.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

91 gości i 0 zalogowanych użytkowników