profil na forum

nick
gość1509814034377
nowicjusz

moje ostatnie

Problem z ciągłym skakaniem po nadajnikach! Problem z siecią!

(2017-11-11 20:12 w wątku Problem z ciągłym skakaniem po nadajnikach! Problem z siecią!)

to jest odpowiedź na post:

A poważniej trochę: tutaj jest forum użytkowników, reklamacjami zajmuje się BOK. Przed zmianą dostawcy trzeba było na próbę kupić starter Orange i potestować, sprawdzić.

Myślałem, że wzorem niektórych innych firm jakiś BOK też obsługuje forum. Łudziłem się :)

Miałem wcześniej kupiony stater Orange, więc wszystko wyglądało ok. Problemów nie zauważyłem.  Chwilowo problem pojawia się okresowo, sprawdzam dalej czy coś nie tak z androidem, testuje wszystkie możliwości, chociaż nadal nie wiem czemu lubi trzymać się masztu oddalonego z 3km ode mnie gdzie mam 1 kreskę zasięgu, zamiast np. dwóch innych do 900m gdzie mam 3-4 kreski. BOK radzi włączyć na stałe 2G/3G super, wtedy też mi po masztach skakał.

A telefon Samsung S7 z oryginalnym softem XEO najnowszym. Jak żyć :D

ta odpowiedź była przydatna
dla 0 osób

Problem z ciągłym skakaniem po nadajnikach! Problem z siecią!

(2017-11-07 11:56 w wątku Problem z ciągłym skakaniem po nadajnikach! Problem z siecią!)

Zamiast uzyskać jakąś pomoc i rozwiązanie problemu, to zostałem potraktowany jak idiota, jedyna odpowiedzią był SMS od NJU: 
<font color="#185d68">
</font>
"Prosimy o wybranie w telefonie na stałe trybu tylko 2G lub i 3G"

Infolinia jest równie bezużyteczna jak ten formularz kontaktowy w koncie.
Najbardziej boli, że mam Nju z rachunkiem, wiec najszybciej niby będę wolny 5 stycznia :/

ta odpowiedź była przydatna
dla 0 osób