profil na forum

nick
bielen2k
nowicjusz

moje ostatnie

Po przeniesieniu numeru do Nju nie mozna sie dodzwonic

(2013-11-03 09:50 w wątku Po przeniesieniu numeru do Nju nie mozna sie dodzwonic)

to jest odpowiedź na post:

(...) czyli zapomnij człeku o zmianie nju 0 na Buzza i liczą ci inne stawki....

Jak Ci policzą to napisz na reklamacje. Ja będę pisał (mam naliczone z wczoraj 2 zł) tym bardziej, że przed dniem przeniesienia nie było możliwości zmiany planu na numerze tymczasowym z nju zerowy na nju buzz.

ta odpowiedź była przydatna
dla 0 osób

(2013-11-03 08:47 w wątku Po przeniesieniu numeru do Nju nie mozna sie dodzwonic)

Dokładnie/równo po 24 godzinach od otrzymania wiadomości e-mail (z informacją o przeniesieniu numeru) wszystko działa prawidłowo. Na stronie pojawił się abonament nju buzz, można się do mnie dodzwonić, smsy i mmsy działają tak jak trzeba.

Jeżeli pierwszy raz przenosisz numer i nie miałeś nigdy do czynienia z tego typu procedurą to uzbrój się w cierpliwość. Jeżeli po max 48 godzinach problem będzie nadal istniał, dzwoń/pisz na reklamacje.

dla 0 osób

(2013-11-03 00:30 w wątku Po przeniesieniu numeru do Nju nie mozna sie dodzwonic)

mam taki sam problem, z jednej sieci mam komunikat że mój numer nie istnieje, z drugiej że jest niedostępny.

na infolinii otrzymałem info że trwa przenoszenie i może tak być nawet do 24-48 godzin. Dziwny temat bo telefon żony został przeniesiony w tym samym czasie i do niej można bez problemu się dodzwonić.

na stronie www na moim koncie zamiast taryfy New buzz cały czas widnieje taryfa nju zerowy

dla 3 osób