forumnju z rachunkiemofertaOkres trwania taryfy

Okres trwania taryfy

Okres trwania taryfy (2015-04-17 15:23)

Witam.
Niedawno przeszedłem do njumobile i miałem płacić maksymalnie 47 zł miesięcznie, oferta 'Do Komórkowych' z 3 GB internetu. Konsultant mówił mi, że to na miesiąc. Nagle dostaję zaledwie po 8 dniach e-fakturę i do zapłacenia 35 zł. Po 8 dniach? Na jakiej zasadzie to jest rozliczane? Toż z torbami pójdę -_- Poza tym, ponoć był darmowy internet LTE do połowy kwietnia, a i tak mi naliczyło normalnie 19 złotych. O co chodzi?

~marimo

post został zablokowany przez moderatora

Przyczyna blokady:wymagana akceptacja treści odpowiedzi przez moderatora

~jotbe

post został zablokowany przez moderatora

Przyczyna blokady:wymagana akceptacja treści odpowiedzi przez moderatora

~jotbe

Okres trwania taryfy (2015-06-15 21:27)

W nju masz limity, które obowiązują do końca okresu rozliczeniowego. Dlatego w pierwszym niepełnym okresie rozliczeniowym możesz zapłacić nawet 57zł za jeden dzień jeśli nabijesz sobie wszystkie limity w ostatni dzień okresu rozliczeniowego. Kolejne okresy będziesz miał już rozliczane jako pełne miesiące.
LTE było darmowe ale dopiero po wykorzystaniu limitu 3GB za 19zł tzn. kolejne GB powyżej 3 GB były gratis, bo normalnie miałbyś lejek 16kb/s.

P.S. Na przyszłość nie interpretuj promocji na swoją korzyść tylko na podstawie haseł reklamowych, bo zawsze będziesz zawiedziony. Zawsze czytaj regulamin promocji zanim z niej skorzystasz.

odpowiedź

Okres trwania taryfy | ~marimo (17.04.2015, 15:23)

Witam.
Niedawno przeszedłem do njumobile i miałem płacić maksymalnie 47 zł miesięcznie, oferta 'Do Komórkowych' z 3 GB internetu. Konsultant mówił mi, że to na miesiąc. Nagle dostaję zaledwie po 8 dniach e-fakturę i do zapłacenia 35 zł. Po 8 dniach? Na jakiej zasadzie to jest rozliczane? Toż z torbami pójdę -_- Poza tym, ponoć był darmowy internet LTE do połowy kwietnia, a i tak mi naliczyło normalnie 19 złotych. O co chodzi?
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

100 gości i 0 zalogowanych użytkowników