Masz abonament, na kartę lub internet mobilny ?
przejdź do kontana njumobile.pl
Masz subskrypcję lub światłowód ?
przejdź do kontana nju.pl
"Jeśli opłaciłeś już rachunek, to aby zdjąć blokadę zadzwoń pod numer *620 automatyczna obsługa nju mobile i postępuj zgodnie ze wskazówkami lektora."Jak do cholery zadzwonić pod numer *260 jak ma się zablokowane połączenie? Wyjaśni mu tu ktoś?
MOJ NUMER 500310475
DLACZEGO ZABLOKOWANY MAM NUMER JESLI POLACZENIA MAM DO 27.04 MOJ NUMER 500310475
Zostaęśolany przez nju :D
<span >"Jeśli opłaciłeś już rachunek, to aby zdjąć blokadę zadzwoń pod numer *620 automatyczna obsługa nju mobile i postępuj zgodnie ze wskazówkami lektora."<span ><span >PROBLEM W TYM ŻE POŁĄCZENIA SĄ ZABLOKOWANE NAWET NA TEN NUMER I W TEN SPOSÓB NIE MOŻNA ODBLOKOWAĆ POŁĄCZEŃ!!! JEST TAK JUŻ OD PARUNASTU MIESIĘCY I NADAL NIKT TEGO NIE NAPRAWIŁ
To jest karygodne. Przez pare miernych złoty niedopłaty z faktury ( niedopłata związana z rozmowami za granicą ) zablokowali mi połaczenia o.O Niedopłate uregulowałem przelewem kilka dni temu a telefon w dalszym ciągu nadaje się tylko do robienia zdjęć, bo dzwonic z niego sie nie da. Kto tym zarządza i kto za to odpowiada ja sie pytam.
@bodzio jeśli nie chcesz monitorować kwoty faktur do zapłaty, a masz je różne to ustaw sobie polecenie zapłaty ale wtedy musisz zadbać o wystarczającą ilość kasy na rachunku.Ewentualnie co miesiąc przez net zlecaj przelew na właściwą kwotę to unikniesz problemów z blokadą i późniejszym odblokowaniem połączeń.
JK odblokować jak odblokować połączenia jak już opłaciłem rachunek ? Wskazany nr nie działa . Moj nr 512 765 807 prosze o pilny kontakt
???
mam problem, gdyż nagle po próbie połączenia wyskakuje komunikat "nie zarejestrowano w sieci " rachunek dawno opłacony. wszystko ok i działało teraz kaplica-brak połączeń przychodzących jak i wychodzących
Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.
16 gości i 0 zalogowanych użytkowników