forumnju z rachunkiemofertaprzeniesienie numeru do nju

przeniesienie numeru do nju

przeniesienie numeru do nju (2013-07-10 13:05)

Cześć,
Jak najszybciej można przenieść nr od innego operatora?
Chciałbym oferte z rachunkiem.

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

~maruda

przeniesienie numeru do nju (2013-07-10 15:17)

wejdź http://www.njumobile.pl/oferta/nju-z-rachunkiem i wybierz opcję przenieś numer. Wszystkie formalności załatwisz przez internet a kurier dostarczy przesyłkę. Jeśli masz ofertę na kartę to pamiętaj aby zarejestrować numer. 

przeniesienie numeru do nju (2013-07-10 15:31)

ok, dzięki za informacje.

~maruda

przeniesienie numeru do nju (2013-07-12 11:40)

Jeszcze to poczytaj:
http://www.njumobile.pl/obsluga/formalnosci,przeniesienie-numeru-do-nju-mobile

~teletrutka

przeniesienie numeru do nju (2013-07-13 11:46)

Czekam miesiac na przeniesienie numeru, dostalam tymczasowy numer i myslalam ze obowiazuje mnie limit rozmow 29zł a okazuje sie ze to sciema, na umowie na pierwszej stronie napisane jest ze przeniesienie numeru nastepuje nie pozniej niz w termninie 1 dnia roboczego !! ze strony wynika ze do czasu przeniesienia: Jest to tymczasowy plan taryfowy obowiązujący do czasu przeniesienia numeru docelowego od innego operatora (nie dłużej niż 6 miesięcy dla przejscia z oferty na abonament lub 1 miesiąc dla przejścia z oferty na kartę).
W tym planie nie obowiązują warunki promocyjne oferty czyli: teraz mam juz 48zł do zaplaty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaplacilam fakture 7,9 i nie wiem za co -calkowity brak kontaktu !! Dodatkowo skandal ze koszt polaczenia z Nju do Nju zeby zapytac o co chodzi to koszt 5zł -doliczany do faktury -czyli trzeba miec inny numer zeby zadzwonic i zapytac o co chodzi -kolejny skandal i  brak kontaktu;-(
nielimitowane rozmowy do sieci krajowych po wykorzystaniu 29 zł

przeniesienie numeru do nju (2013-07-13 13:58)

to jest odpowiedź na post:

Czekam miesiac na przeniesienie numeru, dostalam tymczasowy numer i myslalam ze obowiazuje mnie limit rozmow 29zł a okazuje sie ze to sciema, na umowie na pierwszej stronie napisane jest ze przeniesienie numeru nastepuje nie pozniej niz w termninie 1 dnia roboczego !! ze strony wynika ze do czasu przeniesienia: Jest to tymczasowy plan taryfowy obowiązujący do czasu przeniesienia numeru docelowego od innego operatora (nie dłużej niż 6 miesięcy dla przejscia z oferty na abonament lub 1 miesiąc dla przejścia z oferty na kartę).
W tym planie nie obowiązują warunki promocyjne oferty czyli: teraz mam juz 48zł do zaplaty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaplacilam fakture 7,9 i nie wiem za co -calkowity brak kontaktu !! Dodatkowo skandal ze koszt polaczenia z Nju do Nju zeby zapytac o co chodzi to koszt 5zł -doliczany do faktury -czyli trzeba miec inny numer zeby zadzwonic i zapytac o co chodzi -kolejny skandal i  brak kontaktu;-(
nielimitowane rozmowy do sieci krajowych po wykorzystaniu 29 zł

W sumie trochę nie rozumiem w czym problem, z Nju zerowy w każdym momencie można zmienić sobie taryfe na NJU z rachunkiem poprzez konto na stronie i cieszyć się z wszystkich promocji (trzeba tylko trochę poczytać). Co do opłat za połączenie z BOK, operator wymyślił sobie taką kwotę (wolno mu) dając jednocześnie możliwość bezpłatnego kontaktu : @, czat, facebook, węc nikt nikogo nie zmusza do dzwonienia i płacenia 5,00zł

przeniesienie numeru do nju (2013-07-13 17:24)

Co jeśli złożyłam wypowiedzenie u dotychczasowego operatora a chciałam przenieść numer do nju? czy muszę wycofać wypowiedzenie i zrobić to przez waszą stronę aby zachowac dotychczasowy numer?

~niulek

przeniesienie numeru do nju (2013-07-14 10:55)

Moja oferta to Nju zerowy: ale wlasnie przeczytalam na stronie ze: Jest to tymczasowy plan taryfowy obowiązujący do czasu przeniesienia numeru docelowego od innego operatora (nie dłużej niż 6 miesięcy dla przejscia z oferty na abonament lub 1 miesiąc dla przejścia z oferty na kartę).
W tym planie nie obowiązują warunki promocyjne oferty!!!!!!!!!!!!! czyli wynika z tego ze mam naliczane caly czas rozmowy i nie wiem jaki dostane rachunek !! Przeniesienie mojego numeru powinno odbyc sie bez problemow poniewaz byl to numer na karte bez zadnej umowy a tu cisza od 24 maja !! Na pierwszej fakturze napisany jest tylko okres za jaki to dotyczy -nic wiecej nie wiadomo. Nie znalazlam na stronie zadnego Livechata -wczesniej kiedy szukalam oferty to jeszcze był !!!?????
ero

przeniesienie numeru do nju (2013-07-14 13:35)

Moja oferta to Nju zerowy: ale wlasnie przeczytalam na stronie ze: Jest to tymczasowy plan taryfowy obowiązujący do czasu przeniesienia numeru docelowego od innego operatora (nie dłużej niż 6 miesięcy dla przejścia z oferty na abonament lub 1 miesiąc dla przejścia z oferty na kartę).
W tym planie nie obowiązują warunki promocyjne oferty!!!!!!!!!!!!! czyli wynika z tego ze mam naliczane cały czas rozmowy i nie wiem jaki dostane rachunek !! Przeniesienie mojego numeru powinno odbyć się bez problemów poniewaz byl to numer na karte bez zadnej umowy a tu cisza od 24 maja !! Na pierwszej fakturze napisany jest tylko okres za jaki to dotyczy -nic wiecej nie wiadomo. Nie znalazlam na stronie zadnego Livechata -wczesniej kiedy szukalam oferty to jeszcze był !!!?????
ero

Julitkie sprawdź czy nie dostałaś jakiegoś @ od nju, może przeniesienie zostało wstrzymane np: błędne dane rejestracyjne (prepaid musi być zarejestrowany u starego operatora) lub zły typ oferty podany przy przeniesieniu i teraz czekają na info od Ciebie. Zmień sobie oferte z nju zerowy na nju z rachunkiem wybierając sobie "moja oferta", a później "zmień" i ciesz się wszystkimi pakietami promocyjnymi. W sprawie zamówienia można dzwonić na infolinię sklepu pod nr 690300400. Czat powinien się uruchomić automatycznie, gdy przez dłużą chwilę otworzona jest strona z ofertą (przynajmniej u mnie tak było).

przeniesienie numeru do nju (2013-07-14 13:37)

Co jeśli złożyłam wypowiedzenie u dotychczasowego operatora a chciałam przenieść numer do nju? czy muszę wycofać wypowiedzenie i zrobić to przez waszą stronę aby zachowac dotychczasowy numer?

Najlepiej będzie anulować u obecnego operatora zamówienie na dezaktywację, a później złożyć zamówienie na przeniesienie na stronie NJU. Gdy złożysz wcześniej zamówienie na przeniesienie, wniosek może zostać odrzucony przez Twojego obecnego operatora z informacją, że maja już dyspozycję na wyłączenie tego numeru

odpowiedź

przeniesienie numeru do nju | sosen (10.07.2013, 15:17)

wejdź http://www.njumobile.pl/oferta/nju-z-rachunkiem i wybierz opcję przenieś numer. Wszystkie formalności załatwisz przez internet a kurier dostarczy przesyłkę. Jeśli masz ofertę na kartę to pamiętaj aby zarejestrować numer. 
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

122 gości i 0 zalogowanych użytkowników