forumnju z rachunkiemofertaNowa umowa i wymagania

Nowa umowa i wymagania

Nowa umowa i wymagania (2013-08-17 21:01)

Nie mam telefonu komórkowego, a więc decyduję się na skorzystanie z waszej oferty nju mobile z rachunkiem. Wybieram sobie nowy numer i wypełniam umowę, w której chcecie ode mnie otrzymać numer telefonu komórkowego do kontaktu z kurierem. Skąd ja mam wytrzasnąć numer telefonu komórkowego przed podpisaniem umowy, skoro będę go miał dopiero po podpisaniu umowy?

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

~olaboga

Nowa umowa i wymagania (2013-08-19 08:23)

Jako nr kontaktowy podaj nr rodziców albo znajomego :). Ewentualnie spróbuj złożyć zamówienie nie podając nr kontaktowego, może przejdzie.

Nowa umowa i wymagania (2013-08-21 14:52)

Zamówienie bez podania numeru telefonu nie przechodzi, a dane wstawione do umowy to są moje dane. Jeśli więc jestem zmuszony do umieszczenia numeru telefonu innej osoby, w towarzystwie moich danych to nju zmusza mnie do świadczenia nieprawdy. Myślę, że jakiś złośliwy prawnik mógłby na tym zarobić. Tymczasem podałem numer telefonu bliskiej mi osoby o tym samym adresie zameldowania i sprawdzają mnie już 3 dni. Zobaczymy co z tego wyniknie.

~olaboga

Nowa umowa i wymagania (2014-06-29 14:20)

Baju, baju, trzeba było podać datę urodzenia....albo numer kołnierzyka.

odpowiedź

Nowa umowa i wymagania | pigula (19.08.2013, 08:23)

Jako nr kontaktowy podaj nr rodziców albo znajomego :). Ewentualnie spróbuj złożyć zamówienie nie podając nr kontaktowego, może przejdzie.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

22 gości i 0 zalogowanych użytkowników