forumnju na kartęofertaDLaczego nie mogę doładować konta.

DLaczego nie mogę doładować konta.

DLaczego nie mogę doładować konta. (2013-08-05 21:44)

i co, udało się?

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

DLaczego nie mogę doładować konta. (2013-09-24 15:48)

Mam problem z doładowaniem konta, jakiś miesiąc temu mój numer z nju rachunek przeszedł na nju na kartę, mam oferte : nju zerowy. (Jest to tymczasowy plan taryfowy obowiązujący do czasu przeniesienia numeru docelowego od innego operatora (nie dłużej niż 6 miesięcy dla przejscia z oferty na abonament lub 1 miesiąc dla przejścia z oferty na kartę)).

Czy tyle czasu mam czekać aż sobie doładuję konto? F-ry wszystkie opłacone. Doładowania nie przechodzą, krzyczą, że numer niepoprawny, na stronie nju mówią, że tego numeru nie można doładować. 

Pozostaje biernie czekać czy może coś nie tak jest z tym i zgłaszać problem do operatora?

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

DLaczego nie mogę doładować konta. (2013-09-26 10:40)

Mam ten sam problem
Czy ktoś z nju czyta to forum
Jak to mam czekać miesiąc na możliwość doładowania - to co mam zrobić przez miesiąc zmienić numer? nosić dwa telefony? zdzwonić z innego i tłumaczyć się ludziom że dzwonię z innego numeru, ale to na chwilę, bo nju nie daj mi możliwości doładowania konta?

~jurek

DLaczego nie mogę doładować konta. (2013-09-26 16:44)

@jurek proszę zgłoś problem przez formularz kontaktowy z podaniem numeru telefonu którego sprawa dotyczy wraz z opisem.

DLaczego nie mogę doładować konta. (2013-09-27 11:33)

Już jest ok, wystarczyło poruszyć temat na forum? Jednak ktoś czuwa :)  Pozdrawiam

DLaczego nie mogę doładować konta. (2013-10-06 16:07)

też mam ten sam problem, wczoraj kupiłem doładowanie za 5 zł i do dzisiaj nie mogę doładować konta 

DLaczego nie mogę doładować konta. (2014-06-09 20:27)

Może spróbuj wpisać kod *128*14-cyfrowy kod#  :) Na wydrukach nie ma tej drugiej * i dlatego się nie doładowuje c; pozdrawiam.

~gość1402338452734

DLaczego nie mogę doładować konta. (2015-10-22 11:47)

Od wczoraj jestem w Nju na kartę i nie mogę doładować konta ,ani przez stronę operatora ani przez doładowania z kont bankowych. Jakieś rady?

~oli123

DLaczego nie mogę doładować konta. (2015-10-22 22:15)

Rowniez nie moge doladowac konta przez internet. Numer zostal przeniesiony dzisiaj z Virgin mobile.

~maciekmm

odpowiedź

DLaczego nie mogę doładować konta. | ~jurek (26.09.2013, 10:40)

Mam ten sam problem
Czy ktoś z nju czyta to forum
Jak to mam czekać miesiąc na możliwość doładowania - to co mam zrobić przez miesiąc zmienić numer? nosić dwa telefony? zdzwonić z innego i tłumaczyć się ludziom że dzwonię z innego numeru, ale to na chwilę, bo nju nie daj mi możliwości doładowania konta?

wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

275 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies