forumstrona www, moje kontostronaMenu główne niedostępne dla użytkowników korzystających wyłącznie z klawiatury

Menu główne niedostępne dla użytkowników korzystających wyłącznie z klawiatury

Menu główne niedostępne dla użytkowników korzystających wyłącznie z klawiatury (2024-12-01 01:25)

Strona nju zawsze była świetna pod kątem dostępności dla osób niepełnosprawnych. Do czasu?  Obecnie, korzystając wyłącznie z klawiatury, brak możliwości zalogowania sie do swojego konta. Submenu rozwija sie wyłącznie po najechaniu kursorem myszy, na fokus klawiatury w ogóle nie reaguje ? nie można rozwinąć pozycji oferta, pomoc i moje konto.

~a11y

odpowiedź

Menu główne niedostępne dla użytkowników korzystających wyłącznie z klawiatury | ~a11y (01.12.2024, 01:25)

Strona nju zawsze była świetna pod kątem dostępności dla osób niepełnosprawnych. Do czasu?  Obecnie, korzystając wyłącznie z klawiatury, brak możliwości zalogowania sie do swojego konta. Submenu rozwija sie wyłącznie po najechaniu kursorem myszy, na fokus klawiatury w ogóle nie reaguje ? nie można rozwinąć pozycji oferta, pomoc i moje konto.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

38 gości i 0 zalogowanych użytkowników