forumstrona www, moje kontomoje kontosms o nieautoryzowanej próbie logowania i blokadzie

sms o nieautoryzowanej próbie logowania i blokadzie

sms o nieautoryzowanej próbie logowania i blokadzie (2024-10-15 16:23)

dostawałem najpierw sms z kodem potwierdzającym ale to podobno ich usterka. Zresztą był to kod nieaktualny z poprzedniego mojego logowania. Dzisiaj sms, że wykryli nieautoryzowaną próbę logowania i blokują konto, mogę je odblokować po przez przypomnienie hasła. Sms nie ma polskich znaków, podpisane jest nju, a konto nie jest zablokowane, wszystko działa.
Ktoś też takie coś dostał. Mi to wygląda albo na błąd albo na próbę oszustwa

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

sms o nieautoryzowanej próbie logowania i blokadzie (2024-10-19 19:44)

[cytat]dostawałem najpierw sms z kodem potwierdzającym ale to podobno ich usterka. Zresztą był to kod nieaktualny z poprzedniego mojego logowania. Dzisiaj sms, że wykryli nieautoryzowaną próbę logowania i blokują konto, mogę je odblokować po przez przypomnienie hasła. Sms nie ma polskich znaków, podpisane jest nju, a konto nie jest zablokowane, wszystko działa.
Ktoś też takie coś dostał. Mi to wygląda albo na błąd albo na próbę oszustwa[/cytat Wiele osób pisało o takich smsach . Jeśli masz autoryzacje na numer swojego telefonu to po prostu jak to się mówi ( olej to ) nikt nie zromi na twoim koncie nic złego . Problem tylko że te sms_y przychodzą w nocnych porach  : ) 

~gość1729359843935

odpowiedź

sms o nieautoryzowanej próbie logowania i blokadzie | qqqqbbbaaaaaa (15.10.2024, 16:23)

dostawałem najpierw sms z kodem potwierdzającym ale to podobno ich usterka. Zresztą był to kod nieaktualny z poprzedniego mojego logowania. Dzisiaj sms, że wykryli nieautoryzowaną próbę logowania i blokują konto, mogę je odblokować po przez przypomnienie hasła. Sms nie ma polskich znaków, podpisane jest nju, a konto nie jest zablokowane, wszystko działa.
Ktoś też takie coś dostał. Mi to wygląda albo na błąd albo na próbę oszustwa
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

67 gości i 0 zalogowanych użytkowników