forumstrona www, moje kontostronaNiezaktualizowane ulice

Niezaktualizowane ulice

Niezaktualizowane ulice (2024-09-08 11:36)

Dzień dobry,

Od dwóch tygodni mam problem, a mianowicie chciałabym przejść do njumobile, ale kurier nie może dostarczyć mi dokumentów, ponieważ ulice dla podkrakowskiej wsi wciąż nie są zaktualizowane. Jest podanych 5, a w rzeczywistości jest ich z 20 parę. 
Nie wiem, ile jeszcze mam czekać i nie ukrywam, że mnie to frustruje, ponieważ muszę wciąż płacić horrendalne pieniądze w innej sieci.

Proszę o pomoc. 

Niezaktualizowane ulice (2024-09-08 11:56)

to jest odpowiedź na post:

Nie wiem, ile jeszcze mam czekać i nie ukrywam, że mnie to frustruje, ponieważ muszę wciąż płacić horrendalne pieniądze w innej sieci.
Proszę o pomoc. 

Zamów dostawę dokumentów pod inny adres. Ja zawsze zamawiam przesyłki z nju do miejsca pracy i nie stanowi to żadnego problemu.

Niezaktualizowane ulice (2024-09-09 16:25)

to jest odpowiedź na post:

Zamów dostawę dokumentów pod inny adres. Ja zawsze zamawiam przesyłki z nju do miejsca pracy i nie stanowi to żadnego problemu.

Pracuję w domu, nie mam gdzie indziej zamówić tych dokumentów. Chyba że do kogoś pojadę, choć wydaje mi się to absurdalne. 

odpowiedź

Niezaktualizowane ulice | ianus72 (08.09.2024, 11:56)

wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

88 gości i 0 zalogowanych użytkowników