forumnju na kartęofertaOferta na kartę 19zl. Połączenia zablokowane

Oferta na kartę 19zl. Połączenia zablokowane

Oferta na kartę 19zl. Połączenia zablokowane (2024-07-28 13:11)

Dzień dobry przenieśliśmy z żoną numer do nju aktywowalismy pakiet za 19zl na kartę na stronie internetowej, doladowaliwny konto 2x10zl,  nawet wysłaliśmy SMS AKT19 i żona po wykorzystaniu środków na koncie tj 19zl nie może korzystać z telefonu bo musi doładować konto gdyż połączenia są zablokowane, brak internetu itd. Dzwonił do mnie wcześniej konsultant i powiedział że po wykorzystaniu środków wszystko będzie no limit a niestety tak nie jest. Co teraz robić? Na stronie widać że usługa jest włączona

~risse

Oferta na kartę 19zl. Połączenia zablokowane (2024-07-28 19:56)

1.  Co widać po  zalogowaniu na stronie www? Sa jakieś środki, lub info o blokadzie?
2.  Dostaliście SMS z potwierdzeniem włączenia usługi?

Oferta na kartę 19zl. Połączenia zablokowane (2024-07-28 22:57)

Brak środków na koncie, usługa nju na kartę 19zl jest włączona ale ams nie ma. Nie można wykonywać połączeń ponieważ brak jest środków na koncie 

~risse

Oferta na kartę 19zl. Połączenia zablokowane (2024-07-28 23:00)

Jednak pomyłka mam SMS że usługa jest aktywna na jej numerze

~risse

odpowiedź

Oferta na kartę 19zl. Połączenia zablokowane | ~risse (28.07.2024, 13:11)

Dzień dobry przenieśliśmy z żoną numer do nju aktywowalismy pakiet za 19zl na kartę na stronie internetowej, doladowaliwny konto 2x10zl,  nawet wysłaliśmy SMS AKT19 i żona po wykorzystaniu środków na koncie tj 19zl nie może korzystać z telefonu bo musi doładować konto gdyż połączenia są zablokowane, brak internetu itd. Dzwonił do mnie wcześniej konsultant i powiedział że po wykorzystaniu środków wszystko będzie no limit a niestety tak nie jest. Co teraz robić? Na stronie widać że usługa jest włączona
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

89 gości i 0 zalogowanych użytkowników