Faktura w nju

Faktura w nju (2013-07-20 16:03)

W zakładce faktury miałam podany okres rozliczeniowy od 19-06-2013 do 18-07-2013. Nie dostałam żadnej faktury na maila, ale w kwocie do zapłaty pojawiło się 3,96 PLN. Co mam zrobić z tą kwotą? Czy mam to opłacić, czy poczekać na fakturę?

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

Faktura w nju (2013-07-20 16:33)

Sprawdź folder spam, możliwe, że tam znajdziesz fakturę, co do opłaty to pewnie trzeba będzie to zapłacić. Dodatkowo można pobrać sobie fakturę ze strony nju mobile i sprawdzić naliczone tam opłaty. Pewnie Twój okres rozliczeniowy rozpoczyna się od 19 dnia każdego miesiąca, a aktywacja numeru nastąpiła kilka dni temu i stąd te opłaty, a i jeszcze jedno, faktura może być wysłana do 72h od momentu jej wystawienia.

[edytowane przez pigula o 16:34 w dniu 2013-07-20]

Faktura w nju (2013-10-20 17:18)

a ja mam taki problem ze nie moge pobrac faktury po zalogowaniu na swoje konto

Faktura w nju (2013-10-29 15:50)

dokładnie tak jak powyżej, just do it

~testowytester

Faktura w nju (2013-10-29 18:31)

nie chcę otrzymywać listy połączeń na pocztę co trzeba zrobić!!!

Faktura w nju (2015-12-19 02:03)

Mam ten sam problem.
<font color="#185d68">
</font>
To bardzo irytujące kiedy dostaję wiadomość o nowej fakturze, chcę ją opłacić i odbijam się od ściany.
Po co mi informacja że jest faktura jak nie mogę jej obejrzeć przed opłaceniem?

To że potem łatwo zapomnieć o opłaceniu takiej faktury to nie będę się rozwodził...

Zróbcie proszę coś z tym problemem.

odpowiedź

Faktura w nju | pigula (20.07.2013, 16:33)

Sprawdź folder spam, możliwe, że tam znajdziesz fakturę, co do opłaty to pewnie trzeba będzie to zapłacić. Dodatkowo można pobrać sobie fakturę ze strony nju mobile i sprawdzić naliczone tam opłaty. Pewnie Twój okres rozliczeniowy rozpoczyna się od 19 dnia każdego miesiąca, a aktywacja numeru nastąpiła kilka dni temu i stąd te opłaty, a i jeszcze jedno, faktura może być wysłana do 72h od momentu jej wystawienia.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

78 gości i 0 zalogowanych użytkowników