forumnju na kartęofertaPłatności NJU na kartę

Płatności NJU na kartę

Płatności NJU na kartę (2024-06-18 11:53)

<div>Witam,</div><div>jak to jest z płatnościami w nju na kartę, czy muszę regularnie co miesiąc doładowywać te 19 zł (zgodnie z moją ofertą), czy mogę sobie jednorazowo załadować 190 zł i mieć spokój na 10 miesięcy?</div><div>Pozdro
</div>

Płatności NJU na kartę (2024-06-18 18:44)

<div>Hej. To znaczy się możesz załadować za 190 złotych od razu i mieć spokój na te 10 miesięcy, bo ważność konta jest bezterminowa już po pierwszym doładowaniu. Tylko zaznaczam, że za 6 miesięcy (od ostatniego doładowania) przyjdzie SMS z nju, wtedy musisz odpowiedzieć na ten SMS, by nju (Orange) miał pewność, że nie wyłączy Ci numeru telefonu. Jeśli jednak jesteś osobą zapominalską to możesz regulować doładowaniem co miesiąc by było 19 złotych (najlepiej ładując 2x 10 zł) czy od razu na i co 3 miesiące - 57 zł (2x 30zł). Więc jak wygodnie - musisz którąś z tych czynności wykonać, by numer był ważny, czy doładował, czy za pół roku odpowiedział na SMS od nju.
</div><div>Tylko pamiętaj,jak masz włączoną usługę nju na kartę 19 zł (z nowej wersji na kartę) to wydasz nie więcej niż 19 złotych na rozmowy, SMSy, bo później jest nielimitowane. I pamiętaj o aktywacji przed usługi.
</div>

[edytowane przez arkbogumil01 o 18:45 w dniu 2024-06-18]

odpowiedź

Płatności NJU na kartę | boob (18.06.2024, 11:53)

<div>Witam,</div><div>jak to jest z płatnościami w nju na kartę, czy muszę regularnie co miesiąc doładowywać te 19 zł (zgodnie z moją ofertą), czy mogę sobie jednorazowo załadować 190 zł i mieć spokój na 10 miesięcy?</div><div>Pozdro
</div>
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

84 gości i 0 zalogowanych użytkowników