forumstrona www, moje kontomoje kontonjumobile subskrypcja, rezygnacja z jednego numeru

njumobile subskrypcja, rezygnacja z jednego numeru

njumobile subskrypcja, rezygnacja z jednego numeru (2024-04-28 21:49)

Witam, jak można zrezygnować z jednego z puli numerów dodanych w njumobile subskrypcja? Nigdzie nie znalazłem tej możliwości. Nie otrzymałem też odpowiedzi na infolinii. Próbowałem przenieść numer na kartę do innego operatora. Też nie podziałało. 

~grzegorz

njumobile subskrypcja, rezygnacja z jednego numeru (2024-04-29 14:29)

to jest odpowiedź na post:

Próbowałem przenieść numer na kartę do innego operatora. Też nie podziałało. 

</div><div>
</div><div>Orange nie chce oddać numeru innemu operatorowi?  Na jakiej podstawie odmówili?
</div>

~gość1714393745789

njumobile subskrypcja, rezygnacja z jednego numeru (2024-04-29 15:13)

Zgłosiłem w plusie chęć przeniesienia numeru z subskrypcji na kartę. Podpisałem umowę. Potem jednak otrzymałem informację : "Szanowny Kliencie, Dotychczasowy Operator odmowil wydania numeru. Przyczyna jest podanie niewlasciwego rodzaju uslugi u dotychczasowego Operatora. Pozdrawiamy Plus" 

~grzegorz

njumobile subskrypcja, rezygnacja z jednego numeru (2024-04-29 21:22)

Przyczyna jest podanie niewlasciwego rodzaju uslugi u dotychczasowego Operatora.

To zrób to jeszcze raz podając właściwy rodzaj usługi.
Takie małe cwaniactwo operatorów, że subskrypcję raz traktują jak abonament a raz jak usługę prepaid w zależności od własnych potrzeb.

~gość1714418543295

njumobile subskrypcja, rezygnacja z jednego numeru (2024-04-29 22:13)

Witam, jak można zrezygnować z jednego z puli numerów dodanych w njumobile subskrypcja? Nigdzie nie znalazłem tej możliwości. Nie otrzymałem też odpowiedzi na infolinii. Próbowałem przenieść numer na kartę do innego operatora. Też nie podziałało. 

Hej :)  W aplikacji w zakładce moje sprawy, powinieneś mieć przycisk Zrezygnuj z usługi. Pozdrawiam :)

njumobile subskrypcja, rezygnacja z jednego numeru (2024-05-06 14:29)

Hej :)  W aplikacji w zakładce moje sprawy, powinieneś mieć przycisk Zrezygnuj z usługi. Pozdrawiam :)
<div>

</div><div>
</div><div>Witam, faktycznie było to jakiś czas temu w aplikacji. Teraz po aktualizacji już tej opcji nie widać.</div><div>Pozdrawiam ;)
</div>

~gość1714998558812

odpowiedź

njumobile subskrypcja, rezygnacja z jednego numeru | pilotka (29.04.2024, 22:13)

wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

106 gości i 0 zalogowanych użytkowników