forumnju z rachunkiemofertaBrak mojej ulicy w formularzu przeniesienia numeru do NJUMOBILE

Brak mojej ulicy w formularzu przeniesienia numeru do NJUMOBILE

Brak mojej ulicy w formularzu przeniesienia numeru do NJUMOBILE (2014-03-21 15:12)

Nie mogę przenieść numerów do NJUMOBILE ponieważ system NJUMOBILE nie dopuszcza do wpisania w formularzu nazwy ulicy zgodnej z moim dowodem osobistym i nawet księgą wieczystą prowadzoną dla mojego lokalu mieszkalnego. A w Orange numer mam zarejestrowany zgodnie z danymi z dowodu osobistego. NJUMOBILE milczy i nie odpowiada na mojego maila. Dosłownie mają mnie w d..... Stworzyli system niezgodny z rzeczywistością, za który na pewno zapłacili miliony złotych i teraz nabrali wody w usta i milczą.

Pomocy!!!

~gwyrwa

Brak mojej ulicy w formularzu przeniesienia numeru do NJUMOBILE (2014-07-22 07:57)

U nas?

odpowiedź

Brak mojej ulicy w formularzu przeniesienia numeru do NJUMOBILE | ~gwyrwa (21.03.2014, 15:12)

Nie mogę przenieść numerów do NJUMOBILE ponieważ system NJUMOBILE nie dopuszcza do wpisania w formularzu nazwy ulicy zgodnej z moim dowodem osobistym i nawet księgą wieczystą prowadzoną dla mojego lokalu mieszkalnego. A w Orange numer mam zarejestrowany zgodnie z danymi z dowodu osobistego. NJUMOBILE milczy i nie odpowiada na mojego maila. Dosłownie mają mnie w d..... Stworzyli system niezgodny z rzeczywistością, za który na pewno zapłacili miliony złotych i teraz nabrali wody w usta i milczą.

Pomocy!!!
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

123 gości i 0 zalogowanych użytkowników