forumnju z rachunkiemofertaAktywacja "do komórkowych".

Aktywacja "do komórkowych".

Aktywacja "do komórkowych". (2014-03-13 08:29)

Nie wiem, może się mylę. Mimo zaznaczenia w formularzu zgłoszeniowym "do komórkowych" po przejściu na nju buzz opcja ta mi się nie aktywowała. Zrobiłam to ręcznie poprzez stronę. Opcja będzie aktywowana od następnego okresu obliczeniowego. Czy to lekki myk...od strony operatora? Jak to było u Was. Mówię o abonentach po nowym roku.

Aktywacja "do komórkowych". (2014-03-13 13:05)

Konsultant na czacie mi wytłumaczył. To zaznaczenie w formularzu "do komórkowych za 19" dotyczy tylko nowego numeru i przenoszonego z orange  lub nju  kartę. Przy prenoszeniu od innego operatora trzeba tę funkcję aktywować dodatkowo SMS-em lub przes swój profil. Prawdopodobnie jest to wytłumaczone na formularzu zgłoszeniowym. Zaraz sprawdzę.

Aktywacja "do komórkowych". (2014-03-13 13:10)

"Jak na rozmowy do komórkowych płacić chcesz maksymalnie 19zł w miesiącu, a do stacjonarnych maksymalnie 10zł, to:
-poniżej wybierz aktywację usługi "do komórkowych za 19zł" jeżeli wybrałeś nowy numer, migrujesz z oferty nju na kartę albo przechodzisz z oferty Orange.
-zleć samodzielnie włączenie usługi po aktywacji planu docelowego nju buzz jeżeli przenosisz numer od innego operatora. Możesz to zrobić wysyłając SMSa o treści AKT pod bezpłatny numer 80113."     Faktycznie jest czarno na białym....tylko człowiek dokładnie nie czyta.

odpowiedź

Aktywacja " | do komórkowych" (.)

Nie wiem, może się mylę. Mimo zaznaczenia w formularzu zgłoszeniowym "do komórkowych" po przejściu na nju buzz opcja ta mi się nie aktywowała. Zrobiłam to ręcznie poprzez stronę. Opcja będzie aktywowana od następnego okresu obliczeniowego. Czy to lekki myk...od strony operatora? Jak to było u Was. Mówię o abonentach po nowym roku.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

187 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies