forumnju z rachunkiemoferta5G w NJU - Kiedy się doczekamy ??

5G w NJU - Kiedy się doczekamy ??

5G w NJU - Kiedy się doczekamy ?? (2022-08-07 20:04)

Jak w tytule , czy doczekamy się startu 5G w NJU , za chwile minie 10 lat od startu marki i mimo że oferta jej wciąż nie podrobiona śmiem twierdzić , że nastał taki marazm . Jestem , używajcie mnie , w zasadzie nie mam wad , i tyle 
Osobiście jestem skłonny płacić najwyższy abo za 39 zł ale mieć dostęp do " udawanego 5G " tym bardziej ze w moim miescie pokrycie jest na maxa

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

5G w NJU - Kiedy się doczekamy ?? (2022-08-08 00:10)

to jest odpowiedź na post:

Jak w tytule , czy doczekamy się startu 5G w NJU , za chwile minie 10 lat od startu marki i mimo że oferta jej wciąż nie podrobiona śmiem twierdzić , że nastał taki marazm . Jestem , używajcie mnie , w zasadzie nie mam wad , i tyle 
<div>Osobiście jestem skłonny płacić najwyższy abo za 39 zł ale mieć dostęp do " udawanego 5G " tym bardziej ze w moim miescie pokrycie jest na maxa

</div><div>
</div><div>U mnie nie ma zasięgu 5G Orange, więc co mi po 5G w nju?
</div>

~gość1659910101642

5G w NJU - Kiedy się doczekamy ?? (2022-08-08 10:33)

Po co kolejny wątek o tym samym?
https://www.njumobile.pl/obsluga/forum/id,305400001,title,5g-w-nju-,watek
Do teoretycznie istniejącej moderacji - DO ZAMKNIĘCIA

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

odpowiedź

5G w NJU - Kiedy się doczekamy ?? | patryszq (07.08.2022, 20:04)

Osobiście jestem skłonny płacić najwyższy abo za 39 zł ale mieć dostęp do " udawanego 5G " tym bardziej ze w moim miescie pokrycie jest na maxa
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

36 gości i 0 zalogowanych użytkowników