Nju buzz

Nju buzz (2014-01-24 16:17)

Witam wszystkich. Moje pytanie dotyczy oferty Nju buzz. Płace standardowo, czyli 29 zł za rozmowy, 9 zł za smsy i 19 zł, jeżeli korzystam z dostępu do Internetu. Ostatnio pojawiła się ta usługa 19 zł za rozmowy tylko na komórki i tu pojawia się nowe pytanie - co zrobić, żeby zastąpić połączenia do wszystkich tymi połączeniami na komórki? Chodzi mi o to, żeby płacić 19 zł (połączenia) + 9 zł (smsy) i 19 zł (Internet). Jest coś takiego możliwe? Jeśli tak, to jak to zrobić? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

Nju buzz (2014-01-24 18:31)

Regulamin promocyjnej usługi Do komórkowych za 19 zł w ofercie nju z rachunkiem
Obowiązuje od dnia 1 stycznia 2014r . do odwołania

W  każdej  chwili Abonent  oferty  nju  z  rachunkiem  ma  możliwość  sprawdzenia  ilości  wykorzystanych Limitów  wysyłając  bezpłatnego SMS-a  pod numer  80113, w  treści SMS-a wpisując  komendę  ILE.

Jak włączyć?
5.  Zlecenia włączenia Usługi można dokonać poprzez wysłanie bezpłatnego SMS-a pod numer 80113 w treści wpisując komendę  AKT.

6.  Aktywacja  Usługi  następuje  od  następnego  okresu  rozliczeniowego  po  zleceniu,  o  czym  Abonent zostanie poinformowany SMS-em.
8.  Włączenie Usługi jest bezpłatne.
9.  Usługa przedłuża się automatycznie co miesiąc.
10.  W danym cyklu rozliczeniowym Abonent może włączyć Usługę tylko raz.

Jak wyłączyć?
11.  Zlecenia wyłączenia Usługi można dokonać  poprzez  wysłanie bezpłatnego SMS-a pod numer 80113 w treści wpisując komendę STOP.

12.  Wyłączenie  Usługi  następuje  z  końcem  okresu  rozliczeniowego,  o  czym  Abonent  zostanie poinformowany SMS-em.

Nju buzz (2014-02-04 11:05)

Aby włączyć usługę do komórkowych za 19zł należy:
zalogować się na swoje konto na stronie nju mobile-- wejść w zakładkę moje konto-- następnie usługi-- i odszukać w poniższych usługach i aktywować Usługę do komórkowych za 19zł

podobnie do wzoru poniżej:

aktywacja- wzor usluga do komorkowych za 19zl

odpowiedź

Nju buzz | łukasz (24.01.2014, 16:17)

Witam wszystkich. Moje pytanie dotyczy oferty Nju buzz. Płace standardowo, czyli 29 zł za rozmowy, 9 zł za smsy i 19 zł, jeżeli korzystam z dostępu do Internetu. Ostatnio pojawiła się ta usługa 19 zł za rozmowy tylko na komórki i tu pojawia się nowe pytanie - co zrobić, żeby zastąpić połączenia do wszystkich tymi połączeniami na komórki? Chodzi mi o to, żeby płacić 19 zł (połączenia) + 9 zł (smsy) i 19 zł (Internet). Jest coś takiego możliwe? Jeśli tak, to jak to zrobić? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

101 gości i 0 zalogowanych użytkowników