forumnju z rachunkiemofertaPytanie odnośnie oferty! :)

Pytanie odnośnie oferty! :)

Pytanie odnośnie oferty! :) (2014-01-22 08:35)

Witam, mam pytanie odnośnie nowej oferty "nju z rachunkiem" a mianowicie, chciałam wybrać opcję Nielimitowane rozmowy do wszystkich komórkowych i stacjonarnych za 29 zł, Czytając regulamin napotkałam się na punkt "12.1.  Abonent korzystając z Promocji ma przyznany miesięczny limit na połączenia Premium Rate w wysokości 60 zł."

Czy w związku z tym po przekroczeniu 316 minut (316min*0,19zł/min = 60,04zł) NIELIMITOWANE ROZMOWY stają się płatne?

Czy jeżeli np będę rozmawiać 400 min, to zapłacę (400*0,19zł=76 zł) 29zł+16zł = 45zł?, czy 29zł?

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

~zainteresowanaofertą

post został zablokowany przez moderatora

Przyczyna blokady:wymagana akceptacja treści odpowiedzi przez moderatora

~zainteresowanaofertą

~aaa

Pytanie odnośnie oferty! :) (2014-02-02 06:17)

to jest odpowiedź na post:

Witam, mam pytanie odnośnie nowej oferty "nju z rachunkiem" a mianowicie, chciałam wybrać opcję Nielimitowane rozmowy do wszystkich komórkowych i stacjonarnych za 29 zł, Czytając regulamin napotkałam się na punkt "12.1.  Abonent korzystając z Promocji ma przyznany miesięczny limit na połączenia Premium Rate w wysokości 60 zł."

Czy w związku z tym po przekroczeniu 316 minut (316min*0,19zł/min = 60,04zł) NIELIMITOWANE ROZMOWY stają się płatne?

Czy jeżeli np będę rozmawiać 400 min, to zapłacę (400*0,19zł=76 zł) 29zł+16zł = 45zł?, czy 29zł?

poczytaj sobie    uslugi premium rate

~arkadiusz

odpowiedź

Pytanie odnośnie oferty! :) | macc (02.02.2014, 06:17)

poczytaj sobie    uslugi premium rate
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

155 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies