forumnju z rachunkiemofertaPrzeniesienie nr do nju dodatkowy

Przeniesienie nr do nju dodatkowy

Przeniesienie nr do nju dodatkowy (2019-01-12 07:34)

Aktualnie posiadam nr główny w nju abonament. Chcę dołączyć dodatkowy nr (przeniesienie z orange). Numer który chcę przenieść jest w ofercie abonamentowej, umowa do marca br. którą zawarła żona. Moje pytanie jest następujące: czy żona ma wypowiedzieć umowę z przeniesieniem do orange na kartę, później zmiana danych i ja przenoszę do nju? 
Druga wersja: przenosimy nr żony do nju na kartę, później zmiana danych i ja dołączam nr do mojego (jak wygląda kwestia wypowiedzenia umowy, nju to przecież orange)??  Która opcja korzystniejsza??

Przeniesienie nr do nju dodatkowy (2019-01-12 17:44)

Witam serdecznie :) Pierwsza opcja jest lepsza, z tego względu, że jest jakiś problem z bezpośrednią migracją z abonamentu w Orange do nju na kartę. Lepiej zmigrować numer na kartę w Orange, dokonać przerejestrowania w salonie,  a następnie zmigrować do nju na kartę SMS-em o treści nju pod numer 601. Po dokonaniu migracji złożyć zamówienie na nju dodatkowy. Pozdrawiam :)

odpowiedź

Przeniesienie nr do nju dodatkowy | pilotka (12.01.2019, 17:44)

Witam serdecznie :) Pierwsza opcja jest lepsza, z tego względu, że jest jakiś problem z bezpośrednią migracją z abonamentu w Orange do nju na kartę. Lepiej zmigrować numer na kartę w Orange, dokonać przerejestrowania w salonie,  a następnie zmigrować do nju na kartę SMS-em o treści nju pod numer 601. Po dokonaniu migracji złożyć zamówienie na nju dodatkowy. Pozdrawiam :)

wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

129 gości i 0 zalogowanych użytkowników