forumnju na kartęusługidzwonię pod różne numery i cały czas sygnał jak zajęte.....

dzwonię pod różne numery i cały czas sygnał jak zajęte.....

dzwonię pod różne numery i cały czas sygnał jak zajęte..... (2013-12-10 14:14)

Witam tak jak w temacie mam kasę na koncie wcześniej mogłem dzwonić a od czasu kiedy zeszły mi 2zł (mam włączony pakiet dzienny) nagle nie mogę do nikogo zadzwonić bo cały czas sygnał zajętej rozmowy słyszę nawet jak dzwonię na mój drugi numer, który leży koło mnie może wiecie co jest grane?

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

post został zablokowany przez moderatora

Przyczyna blokady:wymagana akceptacja treści odpowiedzi przez moderatora

~radek

post został zablokowany przez moderatora

Przyczyna blokady:wymagana akceptacja treści odpowiedzi przez moderatora

~bartosz

dzwonię pod różne numery i cały czas sygnał jak zajęte..... (2015-09-12 18:09)

to jest odpowiedź na post:

Witam tak jak w temacie mam kasę na koncie wcześniej mogłem dzwonić a od czasu kiedy zeszły mi 2zł (mam włączony pakiet dzienny) nagle nie mogę do nikogo zadzwonić bo cały czas sygnał zajętej rozmowy słyszę nawet jak dzwonię na mój drugi numer, który leży koło mnie może wiecie co jest grane?

~kiki

odpowiedź

dzwonię pod różne numery i cały czas sygnał jak zajęte..... | danny (10.12.2013, 14:14)

wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

39 gości i 0 zalogowanych użytkowników