forumnju z rachunkiemusługiNieatywne SMSy premium, mimo, że usługi nie są powyłączane w profilu

Nieatywne SMSy premium, mimo, że usługi nie są powyłączane w profilu

Nieatywne SMSy premium, mimo, że usługi nie są powyłączane w profilu (2018-08-30 13:39)

Nie jestem w stanie odpowiedzieć na SMSy automatyczne, wyskakuje błąd. Usługi nie są powyłączane w profilu, nawet wyłączyłam i włączyłam je jeszcze raz. Nadal to samo. Jest to utarczywe, biorąc pod uwagę, że często muszę oddzwaniać do banku etc., bo nie mogę odpisać TAK na sms. Ktoś zna rozwiązanie?

Nieatywne SMSy premium, mimo, że usługi nie są powyłączane w profilu (2018-08-30 13:55)

to jest odpowiedź na post:

Usługi nie są powyłączane w profilu,

Sprawdź stan blokad- powinny byc wyłączone (usługa nieaktywna)
SMS MO
SMS MT
Rzuć tez okiem na blokade serwisów Premium oraz 0700/0701, może też wiąże się z SMS

A SMS na normalne numery działaja prawidłowo?
</div>

[edytowane przez jacp11 o 13:57 w dniu 2018-08-30]

odpowiedź

Nieatywne SMSy premium, mimo, że usługi nie są powyłączane w profilu | edd (30.08.2018, 13:39)

Nie jestem w stanie odpowiedzieć na SMSy automatyczne, wyskakuje błąd. Usługi nie są powyłączane w profilu, nawet wyłączyłam i włączyłam je jeszcze raz. Nadal to samo. Jest to utarczywe, biorąc pod uwagę, że często muszę oddzwaniać do banku etc., bo nie mogę odpisać TAK na sms. Ktoś zna rozwiązanie?
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

190 gości i 0 zalogowanych użytkowników