Zwrot środków

Zwrot środków (2018-05-07 11:45)

Dzień dobry,

Kilka dni temu moje konto zostało zablokowane ponieważ, nie wysłałem w terminie smsa "TAK", które podtrzymuje aktywność mojego konta. Zadzwoniłem do obsługi technicznej, gdzie Pani aktywowała moje konto ponownie. Otrzymałem smsa, że muszę doładować konto kwotą minimum 25 zł. Po doładowaniu otrzymałem informację, że moje konto ma 25 zł, środki, które były na koncie (89,55 zł) nie zostały dodane do salda.

Proszę o zwrot tych środków na moje konto. Wg informacji, którą otrzymałem smsem środki miały być ważne do 2036/01/01.

EDIT: Przepraszam, post oczywiście powinien być zamieszczony w dziale nju na kartę.

Pozdrawiam.

Zwrot środków (2018-05-07 12:12)

Przykro mi, ale nie jesteśmy w stanie zwócić Ci żadnych środków - chyba nie zauważyłeś róznicy między forum uzytkowników, a Biurem Obsługi Klienta.

Zgłoś reklamację we właściwym miejscu. A przedtem sprawdź, czy masz włączoną promocję "po wieki"

[edytowane przez jacp11 o 12:20 w dniu 2018-05-07]

Zwrot środków (2018-05-07 23:46)

Reklamację możesz złożyć przez formularz kontaktowy dostępny po zalogowaniu na koncie nju mobile. To, że środki przepadają w takiej sytuacji  jest zgodne z regulaminem usługi "po wieki", natomiast na podstawie reklamacji być może uda Ci się odzyskać środki.

odpowiedź

Zwrot środków | lukaszp (07.05.2018, 11:45)

Dzień dobry,

Kilka dni temu moje konto zostało zablokowane ponieważ, nie wysłałem w terminie smsa "TAK", które podtrzymuje aktywność mojego konta. Zadzwoniłem do obsługi technicznej, gdzie Pani aktywowała moje konto ponownie. Otrzymałem smsa, że muszę doładować konto kwotą minimum 25 zł. Po doładowaniu otrzymałem informację, że moje konto ma 25 zł, środki, które były na koncie (89,55 zł) nie zostały dodane do salda.

Proszę o zwrot tych środków na moje konto. Wg informacji, którą otrzymałem smsem środki miały być ważne do 2036/01/01.

EDIT: Przepraszam, post oczywiście powinien być zamieszczony w dziale nju na kartę.

Pozdrawiam.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

193 gości i 0 zalogowanych użytkowników