forumnju z rachunkiemofertaJak najprościej przenieść numer z nju podstawowy do nju internetowy?

Jak najprościej przenieść numer z nju podstawowy do nju internetowy?

Jak najprościej przenieść numer z nju podstawowy do nju internetowy? (2018-03-29 11:27)

Po zalogowaniu mogę tylko zmigrować na kartę.
Jak próbuję przenieść numer formularzem zamówienia, dostaję komunikat że numer już jest w nju.

?

Jak najprościej przenieść numer z nju podstawowy do nju internetowy? (2018-03-29 11:41)

Nie ma bezpośrednio takiej możliwości. Najpierw trzeba zmigrować na kartę, a jak już będzie prepaidem złożyć zamówienie na nju internetowy.

Jak najprościej przenieść numer z nju podstawowy do nju internetowy? (2018-03-29 11:48)

Tak mi się niestety wydawało, a biorąc pod uwagę okres wypowiedzenia przy przejściu na kartę (czyli chyba do końca okresu rozliczeniowego) to całość potrwa nawet ponad miesiąc.

A czy ktoś próbował zlecić migrację bezpośrednio np. u konsultatnta?

~gość1522316892186

Jak najprościej przenieść numer z nju podstawowy do nju internetowy? (2018-03-29 11:54)

Jest oczywiście taka możliwość jeżeli masz na myśli migrację na kartę. Okres wypowiedzenia to jeden pełny okres rozliczeniowy po złożeniu wypowiedzenia.

[edytowane przez pilotka o 11:55 w dniu 2018-03-29]

odpowiedź

Jak najprościej przenieść numer z nju podstawowy do nju internetowy? | ~gość1522316892186 (29.03.2018, 11:48)

Tak mi się niestety wydawało, a biorąc pod uwagę okres wypowiedzenia przy przejściu na kartę (czyli chyba do końca okresu rozliczeniowego) to całość potrwa nawet ponad miesiąc.

A czy ktoś próbował zlecić migrację bezpośrednio np. u konsultatnta?
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

181 gości i 0 zalogowanych użytkowników