forumnju z rachunkiemofertaZmiana nju z rachunkiem na kartę

Zmiana nju z rachunkiem na kartę

Zmiana nju z rachunkiem na kartę (2018-02-09 13:50)

<div dir="ltr"><div dir="ltr"><div dir="ltr">
<div dir="ltr"><div dir="ltr">proszę mi powiedzieć, jako klient nju z rachunkiem jakie będę miał różnicę, jeżeli przejdę na nju na kartę na "wszystko za nie więcej niż 29 zł na karte" ?<div dir="ltr">
<div dir="ltr">aktualnie mam "Wszystko  nie więcej niż 29zł" w nju z rachunkiem jednak nie wiem jaka jest różnica między ofertą na kartę a ofertą z rachunkiem?<div dir="ltr">
<div dir="ltr">:-)

Zmiana nju z rachunkiem na kartę (2018-02-09 13:53)

proszę mi powiedzieć, jako klient nju z rachunkiem jakie będę miał różnicę, jeżeli przejdę na nju na kartę na "wszystko za nie więcej niż 29 zł na karte" ?

aktualnie mam "Wszystko  nie więcej niż 29zł" w nju z rachunkiem jednak nie wiem jaka jest różnica między ofertą na kartę a ofertą z rachunkiem?

Zmiana nju z rachunkiem na kartę (2018-02-13 00:45)

Nie ma różnicy poza tym, że w nju z rachunkiem masz faktury, a tu doładowania. Istotną zmianą jest natomiast to,  że staż będzie liczony od nowa, a tym samym tracisz GB dostępne w ramach usługi Im dłużej tym lepiej.

odpowiedź

Zmiana nju z rachunkiem na kartę | pilotka (13.02.2018, 00:45)

Nie ma różnicy poza tym, że w nju z rachunkiem masz faktury, a tu doładowania. Istotną zmianą jest natomiast to,  że staż będzie liczony od nowa, a tym samym tracisz GB dostępne w ramach usługi Im dłużej tym lepiej.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

56 gości i 1 zalogowanych użytkowników