forumnju z rachunkiemofertaNowe limity internetu

Nowe limity internetu

Nowe limity internetu (2017-12-22 12:53)

Cześć,

Jestem długo letnim klientem Nju mobile. Posiadam wykupione usługi:

wszystko komórkowe za 29 zł,  <font color="#185d68">nju dodatkowy za 9 zł , </font><font color="#185d68">nju internetowy za 29 zł</font>

<font color="#185d68">Mój aktualny limit internetu z usługa "im dłużej tym lepiej" wynosi 10GB+80GB=90GB</font>
<font color="#185d68">
</font><font color="#185d68">Nowi klienci z takimi samymi usługami mogą liczyć na limit wysokości 30GB+120GB= 150GB czyli o 66% więcej!</font>
<font color="#185d68">
</font><font color="#185d68">Czy mogę w szybki i łatwy sposób zaktualizować limity do aktualnych bez rozwiązywania umowy z NJU? </font>

Nowe limity internetu (2017-12-27 21:24)

Nju internetowy, a Nju z rachunkiem z usługą wszystko komórkowe za 29 zł to osobne umowy i osobne limity.
Jeśli nadal masz 10 GB w usłudze wszystko komórkowe za 29, to znaczy że nie masz włączonej usługi Im dłużej tym lepiej.

Proponuje również zmianę usługi na nowszą <span >wszystko<span >- nie więcej niż 29 zł.
<span >
<div ><font color="#1b8cae" face="Crocante, Helvetica, Arial, sans-serif"><span >Kontaktuj się z Biurem obsługi</font>

odpowiedź

Nowe limity internetu | ktoś (27.12.2017, 21:24)

Nju internetowy, a Nju z rachunkiem z usługą wszystko komórkowe za 29 zł to osobne umowy i osobne limity.
Jeśli nadal masz 10 GB w usłudze wszystko komórkowe za 29, to znaczy że nie masz włączonej usługi Im dłużej tym lepiej.

Proponuje również zmianę usługi na nowszą <span >wszystko<span >- nie więcej niż 29 zł.
<span >
<div ><font color="#1b8cae" face="Crocante, Helvetica, Arial, sans-serif"><span >Kontaktuj się z Biurem obsługi</font>
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

109 gości i 0 zalogowanych użytkowników