Masz abonament, na kartę lub internet mobilny ?
Masz subskrypcję lub światłowód ?
to jest odpowiedź na post:
Witam. Chciałabym zapytać czy mogę dołączyć do swojego abonamentu więcej numerów czy tylko jeden dodatkowy ?
PozdrAwiam
Tak. Każdy dodatkowy numer to + 9zł/msc (pula danych/minut/sms zostaje bez zmian)
Skoro informacje z tych innych wątków są dla Ciebie mało wiarygodne to po co tutaj prosisz o potwierdzenie.
Moja odpowiedź w tym, czy jakimkolwiek innym wątku będzie cały czas tak samo wiarygodna, czyli dla Ciebie niewiarygodna ;)
Jeśli nie wierzysz w to co wyczytałeś to poczytaj regulaminy usług i/lub zadzwoń do BOK.
@Weronisa93 : clue problemu jest klarowność a nie wiarygodność. Uważam opinie prawdziwych użytkowników jako bardzo wiarygodne. Niestety na pytania do BOKu dostaje gotowe odpowiedzi ctrl+c,ctrl+v które ni w ząb nie odpowiadają na moje pytania. <br >
Skoro informacje z tych innych wątków są dla Ciebie mało wiarygodne to po co tutaj prosisz o potwierdzenie.
Moja odpowiedź w tym, czy jakimkolwiek innym wątku będzie cały czas tak samo wiarygodna, czyli dla Ciebie niewiarygodna ;)
Jeśli nie wierzysz w to co wyczytałeś to poczytaj regulaminy usług i/lub zadzwoń do BOK.
OK nie zauważyłem wcześniejszych wątków dotykających tej tematyki.
Czy ktoś mógłby mi potwierdzić czy w powyższym przypadku będę miał do dyspozycji:
30gb + 60gb = 90Gb do podziału na 3 numery?
Pozdrawiam