forumnju z rachunkiemofertanju internetowy, a używanie Skype

nju internetowy, a używanie Skype

nju internetowy, a używanie Skype (2017-11-22 16:10)

Witam, czy mogę używać Skype w ramach tej usługi? 
<font color="#185d68">
</font>
<font color="#185d68">Mam na myśli pkt 7.2 Regulaminu:
</font>

7.2.W ramach oferty Abonent nie może wykonywać połączeń, które są w dalszej kolejności przekierowywane za pomocą dowolnej technologii, a w szczególności w technologii POTS (konwencjonalnej analogowej linii telefonicznej) oraz transmisji danych VoIP (ang. Voice over Internet Protocol ? Głos przez Protokół Internetowy). Abonent usługi jednocześnie zobowiązuje się nie udostępniać odpłatnie możliwości korzystania z taryfy innym osobom. Takie działanie będzie traktowane jako działanie na szkodę Orange Polska S.A. 

~nowynju

nju internetowy, a używanie Skype (2017-11-25 19:35)

to jest odpowiedź na post:

<font color="#185d68">
</font>
</font>

7.2.W ramach oferty Abonent nie może wykonywać połączeń, które są w dalszej kolejności przekierowywane za pomocą dowolnej technologii, a w szczególności w technologii POTS (konwencjonalnej analogowej linii telefonicznej) oraz transmisji danych VoIP (ang. Voice over Internet Protocol ? Głos przez Protokół Internetowy). Abonent usługi jednocześnie zobowiązuje się nie udostępniać odpłatnie możliwości korzystania z taryfy innym osobom. Takie działanie będzie traktowane jako działanie na szkodę Orange Polska S.A. 

Możesz używać Skype. 

nju internetowy, a używanie Skype (2017-11-25 19:35)

to jest odpowiedź na post:

<font color="#185d68">
</font>
</font>

Możesz używać Skype. 

odpowiedź

nju internetowy, a używanie Skype | mariusz_chojnacki (25.11.2017, 19:35)

Możesz używać Skype. 
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

51 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies