forumnju na kartęusługiDlaczego nie mogę włączyć usługi do wszystkich?

Dlaczego nie mogę włączyć usługi do wszystkich?

Dlaczego nie mogę włączyć usługi do wszystkich? (2013-07-14 17:56)

Tak jak w temacie. dlaczego nie mogę aktywować usługi do wszystkich? Kupiłem starter i nic. Mam środki

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

~njulike

Dlaczego nie mogę włączyć usługi do wszystkich? (2013-07-14 17:59)

A doładowałeś konto za minimum 5 zł? Bo tylko wtedy włączysz pakiet. Więcej info tutaj http://www.njumobile.pl/oferta/nju-na-karte

Dlaczego nie mogę włączyć usługi do wszystkich? (2013-09-19 08:56)

to jest odpowiedź na post:

A doładowałeś konto za minimum 5 zł? Bo tylko wtedy włączysz pakiet. Więcej info tutaj http://www.njumobile.pl/oferta/nju-na-karte

Mam ten sam problem, doładowałem już konto za 15 zł i cały czas dostaję komunikat żeby doładować konto za min. 5 zł. Zgłosiłem reklamację, na którą jest brak odpowiedzi, instrukcji kontaktu przez komunikator tez nie moge znależć, ewidentnie KONTAKT JEST UTRUDNIANY,.

BADŹIEWIE a nie telefonia komórkowa.

Dlaczego nie mogę włączyć usługi do wszystkich? (2013-10-17 10:29)

Mam ten sam problem, doładowałem już konto za 15 zł i cały czas dostaję komunikat żeby doładować konto za min. 5 zł. Zgłosiłem reklamację, na którą jest brak odpowiedzi, instrukcji kontaktu przez komunikator tez nie moge znależć, ewidentnie KONTAKT JEST UTRUDNIANY,.

POTWIERDZAM .
Mam ten sam problem. :( niepotrzebne nerwy i gra nie warta swieczki.

~przemo

Dlaczego nie mogę włączyć usługi do wszystkich? (2013-10-24 17:11)

Witam, Miałam ten sam problem. Doładowałam startery za 25 zł. i wysłałam sms, potem spróbowałam kodem+ słuchawka, niestety za każdym razem odpowiedź była ta sama: doładuj konto a potem włącz usługi. Na forum nic nie znalazłam, no może oprócz narzekań. Czat nie był aktywny. Dałam dzieciom startery a one nie mogły z nich korzystać. Byłam wściekła. Postanowiłam wejść na stronę i po prostu zarejestrowałam oba numery. Wystarczy hasło i e-mail. Włączyłam usługi takie jakie chciałam, wyłączyłam to co nie jest moim dzieciom potrzebne. Zrobiłam to o godz. 23:00 a o godz. 8:00 przyszły sms-y, że usługi są aktywne. Polecam

~izabela123

Dlaczego nie mogę włączyć usługi do wszystkich? (2013-10-28 21:26)

~gość1382991976573

Dlaczego nie mogę włączyć usługi do wszystkich? (2013-11-02 20:47)

Mam niestety ten sam problem

Dlaczego nie mogę włączyć usługi do wszystkich? (2013-11-16 21:24)

to samo:( brak możliwości aktywacji usługi mimo doładowania nju to jakaś porażka

Dlaczego nie mogę włączyć usługi do wszystkich? (2013-11-17 12:50)

>> to samo:( brak możliwości aktywacji usługi mimo doładowania nju to jakaś porażka Działa! Dzisiaj rano włączyłem bez problemu:) Gdyby przy takich problemach była dostępna jakakolwiek pomoc to bym się nie skarżył. Ale to 5pln za połączenie z konsultantem to przegięcie:(

post został zablokowany przez moderatora

Przyczyna blokady:wymagana akceptacja treści odpowiedzi przez moderatora

~ewa

odpowiedź

Dlaczego nie mogę włączyć usługi do wszystkich? | ~przemo (17.10.2013, 10:29)

POTWIERDZAM .
Mam ten sam problem. :( niepotrzebne nerwy i gra nie warta swieczki.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

88 gości i 0 zalogowanych użytkowników