forumnju z rachunkiemofertaZ czego rozliczony jest abonent

Z czego rozliczony jest abonent

Z czego rozliczony jest abonent (2013-11-20 15:59)

Witam,
interesuje mnie jedna kwestia. Przenoszę numer z Play mam umowę na czas nieokreślony.Przenoszę numer i chcę wiedzieć, jak będzie z fakturami. Pierwsza faktura zostanie wystawiona na jaką kwotę.Oraz, czy jak już będę w taryfie ju Buzz, to jak płace? Płace za wydzwonione min i internet, czy płacę z góry tą minimalną kwotę 9ż z góry , plus minuty,smsy net?Ktoś może mnie oświecić?

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

~tazman222

Z czego rozliczony jest abonent (2013-12-02 14:32)

płacisz za wydzwonione minuty chyba że wydzwonisz za więcej niż 29 zł to płacisz tylko 29 zł i możesz gadać do bólu jak wygadasz za te 29 zł i na przykład wyślesz jeden sms to zapłacisz 29,09 zł a jak tylko piszesz sms to jak wyślesz więcej jak za 9 zł to i tak zapłacisz 9 zł a jak do tego będziesz gadać minute to zapłacisz 9,19 zł

Z czego rozliczony jest abonent (2013-12-02 17:07)

to jest odpowiedź na post:

jak już będę w taryfie ju Buzz, to jak płace? Płace za wydzwonione min i internet?

1.taryfa nju buzz jest włączana do 24 godzin po przeniesieniu numeru- warto sprawdzić przez stronę internetową na swoim koncie czy już została włączona
2. Płacisz za wydzwonione minuty czy zużyty internet
np. w tych 9zł możesz rozmawiać 47 minut

odpowiedź

Z czego rozliczony jest abonent | ~tazman222 (20.11.2013, 15:59)

Witam,
interesuje mnie jedna kwestia. Przenoszę numer z Play mam umowę na czas nieokreślony.Przenoszę numer i chcę wiedzieć, jak będzie z fakturami. Pierwsza faktura zostanie wystawiona na jaką kwotę.Oraz, czy jak już będę w taryfie ju Buzz, to jak płace? Płace za wydzwonione min i internet, czy płacę z góry tą minimalną kwotę 9ż z góry , plus minuty,smsy net?Ktoś może mnie oświecić?
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

140 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies