forumnju z rachunkiemofertanumer podstawowy+ dodatkowy+ dodatkowy internet czy się da na jednym rachunku?

numer podstawowy+ dodatkowy+ dodatkowy internet czy się da na jednym rachunku?

numer podstawowy+ dodatkowy+ dodatkowy internet czy się da na jednym rachunku? (2017-09-01 11:17)

Witam!
Posiadam dwa numery w ofercie wszystko za 39pln (39pln + 9pln za numer dodatkowy).
-Czy mogę dokupić do tej oferty kartę z dodatkowym internetem 20GB za 19pln? (3numer do podstawowego rachunku- chcę płacić jedną fakturę)
-Czy muszę zakupić nowy starter: karta na internet za 29pln? i mieć oddzielną 2faktuę do opłacania?

numer podstawowy+ dodatkowy+ dodatkowy internet czy się da na jednym rachunku? (2017-09-01 23:19)

Jak chcesz to dokupujesz Nju internetowy dodatkowy za 19zł albo osobną ofertę za 29zł. Masz do wyboru. Wszystko zależy od tego co potrzebujesz i jaki pakiet danych Ci wystarczy.

numer podstawowy+ dodatkowy+ dodatkowy internet czy się da na jednym rachunku? (2017-09-02 11:43)

to jest odpowiedź na post:

Witam!
Posiadam dwa numery w ofercie wszystko za 39pln (39pln + 9pln za numer dodatkowy).
-Czy mogę dokupić do tej oferty kartę z dodatkowym internetem 20GB za 19pln? (3numer do podstawowego rachunku- chcę płacić jedną fakturę)

Jak najbardziej da się tak zrobić. Mam tak i jestem zadowolona z jednego rachunku.

odpowiedź

numer podstawowy+ dodatkowy+ dodatkowy internet czy się da na jednym rachunku? | mojo (01.09.2017, 11:17)

Witam!
-Czy muszę zakupić nowy starter: karta na internet za 29pln? i mieć oddzielną 2faktuę do opłacania?
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

51 gości i 0 zalogowanych użytkowników