forumnju z rachunkiemusługikto ma oferte "'wszystko za 29 zl m-cznie w tym 10 gb internetu jak to sie sprawdza? dziekuje za uwage

kto ma oferte "'wszystko za 29 zl m-cznie w tym 10 gb internetu jak to sie sprawdza? dziekuje za uwage

kto ma oferte "'wszystko za 29 zl m-cznie w tym 10 gb internetu jak to sie sprawdza? dziekuje za uwage (2017-08-09 17:23)

jak w temacie wyżej, proszę o podpowiedzi jestem tu przypadkowo, a cena m-czna 29 zl z intrnetem 10 gb czy warta podpisania umowy???

~iwona

kto ma oferte "'wszystko za 29 zl m-cznie w tym 10 gb internetu jak to sie sprawdza? dziekuje za uwage (2017-08-10 12:05)

tak

~wiem

kto ma oferte "'wszystko za 29 zl m-cznie w tym 10 gb internetu jak to sie sprawdza? dziekuje za uwage (2017-08-11 18:31)

Owszem.

~abc

kto ma oferte "'wszystko za 29 zl m-cznie w tym 10 gb internetu jak to sie sprawdza? dziekuje za uwage (2017-08-11 19:00)

Niedawno włączyłem tą usługę i po podpisaniu umowy, otrzymaniu smsa o włączeniu nie mogę włączyć internetu w telefonie, ponieważ warunkiem jest wydanie całej kwoty jaką mam na koncie ale nie mogę tego zrobić, bo jak już wspomniałem nie mogę włączyć neta, a jak do kogoś dzwonię to nie zjada mi kasy z konta tylko z pakietu. Gdzie tu sens?

kto ma oferte "'wszystko za 29 zl m-cznie w tym 10 gb internetu jak to sie sprawdza? dziekuje za uwage (2017-08-11 21:31)

JA też włączyłem tą usługę - wsio za 29zł. Wszystko działa prawidłowo. Na numerze dodatkowym także.

kto ma oferte "'wszystko za 29 zl m-cznie w tym 10 gb internetu jak to sie sprawdza? dziekuje za uwage (2017-08-17 00:29)

Oferta dzialala prawidłowo, ale ja sobie zmieniłam na Wszystko nie więcej niz 29 zl (dodatkowo mozesz wykonywać połączenia z numerami stacjonarmymi w Polsce - wchodzą w limit 29 zł.

odpowiedź

kto ma oferte " | ' (wszystko za 29 zl m-cznie w tym 10 gb internetu jak to sie sprawdza? dziekuje za uwage)

Niedawno włączyłem tą usługę i po podpisaniu umowy, otrzymaniu smsa o włączeniu nie mogę włączyć internetu w telefonie, ponieważ warunkiem jest wydanie całej kwoty jaką mam na koncie ale nie mogę tego zrobić, bo jak już wspomniałem nie mogę włączyć neta, a jak do kogoś dzwonię to nie zjada mi kasy z konta tylko z pakietu. Gdzie tu sens?
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

115 gości i 0 zalogowanych użytkowników