Witam. Mam pytanie co do ważności utworu. Po wykupieniu usługi kosztuje ona 2 zł miesięcznie + cena za utwór. Podając przykład zakupię utwór i zapłacę za niego 3,69 zł i ważność 3 miesiące. Także zapłacę kwotę za utwór + co miesiąc 2 zł za samą usługę. Po 3 miesiącach jak skończy się ważność utworu to co się dzieje? Nie mogę już wybrać tego utworu to wiem ( z albumu? ), ale czy mój dźwięk dla dzwoniącego również powróci do "zwykłego" bez melodii i aby mieć dalej ten utwór po trzech miesiącach muszę ponownie wykupić ten utwór za 3,69zł na kolejne 3 miesiące? Czy jest to tak, że utwór zostaje jak do mnie dzwonią i płacę te 2 zł miesięcznie, ale jakbym zmienił na inny to po tych 3 miesiącach nie mogę zmienić na ten poprzedni i muszę go kupić jeszcze raz? No i w przypadku jak on by się po tych 3 miesiącach wyłączał i nie mam żadnego utworu to mimo wszystko był płacił te 2 zł miesięcznie już za nic? Bardzo proszę o wyjaśnienie bo w regulaminie nie znalazłem odpowiedzi, albo nie potrafię jej zrozumieć :P Pozdrawiam