forumnju na kartęusługiNie mogę włączyć usługi do wszystkich mimo doładowania konta kwotą 5 zł

Nie mogę włączyć usługi do wszystkich mimo doładowania konta kwotą 5 zł

Nie mogę włączyć usługi do wszystkich mimo doładowania konta kwotą 5 zł (2013-07-16 10:42)

Tak jak w temacie. To zaczyna się robić męczące nie mogę używać telefonu 2 dzień bo nie widzi mi się płacić normalnych stawek bez pakietów za rozmowy i internet. Próbowałem wszystkimi sposobami. Gdy wysłałem sms to w odpowiedzi dostałem "Włączenie usługi mozliwe jest po doladowaniu konta za min. 5zł. Doladuj konto i zlec aktywacje uslugi ponownie." Tyle że ja doładowałem to co mam więcej zrobić....?

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

Nie mogę włączyć usługi do wszystkich mimo doładowania konta kwotą 5 zł (2013-07-16 17:56)

spokojnie, ja czekałem od 11.06 8:30 do dzisiaj 14:54 Ta sieć działa jakby chciała, a nie mogła...

Nie mogę włączyć usługi do wszystkich mimo doładowania konta kwotą 5 zł (2013-07-17 17:04)

Tutaj nikt nie sprawdzi, co może być przyczyną braku aktywacji usługi i pojawiania się takiego komunikatu, napisz do NJU przez formularz lub zadzwoń i zapytaj co się dzieje, tam sprawdzą czy było doładowanie i ewentualnie zlecą ręczną aktywację usługi

Nie mogę włączyć usługi do wszystkich mimo doładowania konta kwotą 5 zł (2013-08-20 18:35)

Witam, niestety mimo posiadania środków na koncie nie mogę aktywować usługi do wszystkich. zostałem odesłany przez BOK do administratora usługi, który zamknął zgłoszenie techniczne. bok nie potrafi powiedzieć kiedy i czy w ogóle będzie można włączyć te usługe, czuję się OSZUKANY. I SPRAWY TAK NIE ZOSTAWIĘ.!

~witek309

Nie mogę włączyć usługi do wszystkich mimo doładowania konta kwotą 5 zł (2013-08-22 14:22)

Witam,
Ja też nie mogę dziś aktywowac usługi "do wszystkich".
Konto doładowane za 25 zł i co... - nic.
Nawet zwrotnego smsa nie dostałem, że coś tam się dzieje....
Ładna mi sieć, totalna kompromitacja !!!

Nie mogę włączyć usługi do wszystkich mimo doładowania konta kwotą 5 zł (2013-08-22 15:42)

Odnośnie powyższego wpisu.
Ruszyło, jak z kopyta...
Pakiet aktywowany :)

Nie mogę włączyć usługi do wszystkich mimo doładowania konta kwotą 5 zł (2013-08-31 13:10)

to samo mam.. paranoja..

Nie mogę włączyć usługi do wszystkich mimo doładowania konta kwotą 5 zł (2013-09-16 12:15)

też mam to samo, tyle co zakupiłem starter za 5, potem doładowanie za 10 - nie załącza usługi, więc dołożyłem za 5, dalej to samo, teraz za 25 i ciągle odpowiedź esemesem "doładuj za 5 i aktywuj usługę"...to nju to jakaś kolejna kpina firmy Orange!

Nie mogę włączyć usługi do wszystkich mimo doładowania konta kwotą 5 zł (2013-09-17 08:42)

[edytowane przez kris o 08:44 w dniu 2013-09-17]

Nie mogę włączyć usługi do wszystkich mimo doładowania konta kwotą 5 zł (2013-09-17 08:43)

jakoś samo zaskoczyło po dwóch martwych dniach, uraa ;)

odpowiedź

Nie mogę włączyć usługi do wszystkich mimo doładowania konta kwotą 5 zł | milvo (16.07.2013, 10:42)

Tak jak w temacie. To zaczyna się robić męczące nie mogę używać telefonu 2 dzień bo nie widzi mi się płacić normalnych stawek bez pakietów za rozmowy i internet. Próbowałem wszystkimi sposobami. Gdy wysłałem sms to w odpowiedzi dostałem "Włączenie usługi mozliwe jest po doladowaniu konta za min. 5zł. Doladuj konto i zlec aktywacje uslugi ponownie." Tyle że ja doładowałem to co mam więcej zrobić....?
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

125 gości i 0 zalogowanych użytkowników