forumnju z rachunkiemofertaprzeniesieniu numeru do nju

przeniesieniu numeru do nju

przeniesieniu numeru do nju (2013-11-15 15:58)

umowa z innym operatorem kończy mi się 15 stycznia 2014 chcę przejść do nju kiedy najlepiej rozpocząc procedurę aby nie narazić się na dodatkowe koszty u dotychaczsowego operatora za zerwanie umowy.

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

~mega

przeniesieniu numeru do nju (2013-11-16 23:51)

Rozumiem tylko o co pytasz w zasadzie? Procedurę trzeba rozpocząć chyba w ostatnim miesiącu umowy najlepiej.

przeniesieniu numeru do nju (2013-11-21 08:26)

Wystarczy, że zaznaczysz podczas zamówienia że chcesz przejść z końcem wygaśnięcia umowy,  minimum 30 dni przed, tyle trwa okres wypowiedzenia. ja bym na Twoim miejscu złożył dyspozycje w okolicach 10 grudnia. Resztą zajmuję się operator do którego chcesz przejść.

~zjadacz

przeniesieniu numeru do nju (2013-11-21 09:47)

Jak dostaniesz przesylke z umowa to ja sprawdz,bo ja dostalem same dokumenty bez karty sim i terza mam kupic duplikat za 25 zl i niema winnego a dodzwonic sie do Bok Nju graniczy z cudem,stracilem 17 zl na posluchanie melodyjki a karte z play ktorej nr przenosilem do nju zablokowali

~gość1385023626307

post został zablokowany przez moderatora

Przyczyna blokady:wymagana akceptacja treści odpowiedzi przez moderatora

~pawełło

przeniesieniu numeru do nju (2013-11-22 17:36)

złóż chęć przeniesienia numeru do nju. Nju załatwi wszystko za ciebie.

odpowiedź

przeniesieniu numeru do nju | ~mega (15.11.2013, 15:58)

umowa z innym operatorem kończy mi się 15 stycznia 2014 chcę przejść do nju kiedy najlepiej rozpocząc procedurę aby nie narazić się na dodatkowe koszty u dotychaczsowego operatora za zerwanie umowy.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

43 gości i 0 zalogowanych użytkowników