forumnju z rachunkiemofertaPrzeniesienie numeru z Play (abonament na abonament)

Przeniesienie numeru z Play (abonament na abonament)

Przeniesienie numeru z Play (abonament na abonament) (2017-05-24 20:11)

W lipcu kończy mi się umowa z Play. Chciałbym przenieść numer i tu pytanie - czy da się to zrobić gładko? Mam na myśli, czy jak złożę chęć przeniesienia numeru do Nju to Nju załatwi za mnie formalności wypowiedzenia?

W innym wypadku musiałbym wypowiedzieć umowę, poczekać i wtedy przenieść się do Nju - pewnie z tydzień miałbym nieaktywny numer.

~marek

Przeniesienie numeru z Play (abonament na abonament) (2017-06-01 16:29)

mi się kończyła umowa w maju w play, w kwietniu złożyłam wniosek w nju podpisałam umowę etc, od 1 lipca mam mieć w nju już numer z rachunkiem z play przeniesiony, czekam..za abonament musiałam zapłacić do tej pory normalnie, bo policzyli miesiąc bieżący do zapłaty i kolejny do końca umowy miesiąc wypowiedzenia..mam nadzieje, ze warto z 69zł na 29zł przejść z opłatami..

~abc1

odpowiedź

Przeniesienie numeru z Play (abonament na abonament) | ~marek (24.05.2017, 20:11)

W lipcu kończy mi się umowa z Play. Chciałbym przenieść numer i tu pytanie - czy da się to zrobić gładko? Mam na myśli, czy jak złożę chęć przeniesienia numeru do Nju to Nju załatwi za mnie formalności wypowiedzenia?

W innym wypadku musiałbym wypowiedzieć umowę, poczekać i wtedy przenieść się do Nju - pewnie z tydzień miałbym nieaktywny numer.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

58 gości i 0 zalogowanych użytkowników