Bardzo ciekawa oferta NJU - Nigdzie o niej nie piszą. | mateuszf (04.05.2017, 08:23)
Witam,
Podzielę się swoją sytuacją z naszym kochanym operatorem. Mam Nju na kartę i dodatkowo włączoną usługę że dziennie maksymalnie mogę wydać 1.20zł (w tym mam wszystkie komórkowe połączenia za darmo i smsy oraz 750mb netu na dzień). I Teraz cała niezwykłość oferty: Nieważne ile miałbym środków na koncie, njumobile co weekend, bez żadnego powodu zmienia mi stan konta na 0 zł czyli innymi słowy zabiera mi bez powodu pieniądze. Oczywiście w takiej sytuacji pisze reklamację w niedziele i już w poniedziałek dostaję inf że moja reklamacja została uwzgędniona i stan konta wraca do normy. I tak co tydzień. Problem jest taki że albo muszę doładować konto albo w weekend nie mogę korzystać z telefonu. No ale dzieki temu mam wiecej czasu na spedzania go z rodziną a weekend to przecież rodzinny czas. Dzięki Nju za to że troszczysz się o moje relacje. Szczególnie w weekend majowy - mogłem spedzić z rodziną więcej czasu w samochodzie błądzac w nocy po jakiś wioskach - bo nie mogłem skorzystać z nawigacji online... Czy ktoś jeszcze ma taką sytuację?