forumnju z rachunkiemusługiPrzeniesienie numeru a ppłatności NFC

Przeniesienie numeru a ppłatności NFC

Przeniesienie numeru a ppłatności NFC (2017-03-08 08:30)

Witam serdecznie. Korzystałem z płatności telefonem za pomocą aplikacji NFC pass i karty ING Banku Śląskiego gdy posiadałem numer telefonu w sieci Orange. W zeszłym miesiącu przeniosłem numer do sieci nju mobile i od tego momentu nie mogę dokonywać tych płatności (pojawia się komunikat na terminalu - zatrzymaj kartę)
Czy mogliby Państwo sprawdzić czy po Państwa stronie konfiguracja jest prawidłowa lub też poinstruować mnie co muszę zrobić by płatności działały? Dodam, że na stronie internetowej nju jest informacja: "posiadałeś już wcześniej kartę SIM NFC w Orange i przeniosłeś numer z Orange do nju mobile zachowując aktywną kartę SIM NFC.
oczywiście karta SIM i telefon pozostały te same.

Przeniesienie numeru a ppłatności NFC (2017-03-08 18:43)

Sprawa dla BOA - 690 610 610. Tutaj nikt tego nie sprawdzi.

odpowiedź

Przeniesienie numeru a ppłatności NFC | gość1488958247043 (08.03.2017, 08:30)

Witam serdecznie. Korzystałem z płatności telefonem za pomocą aplikacji NFC pass i karty ING Banku Śląskiego gdy posiadałem numer telefonu w sieci Orange. W zeszłym miesiącu przeniosłem numer do sieci nju mobile i od tego momentu nie mogę dokonywać tych płatności (pojawia się komunikat na terminalu - zatrzymaj kartę)
Czy mogliby Państwo sprawdzić czy po Państwa stronie konfiguracja jest prawidłowa lub też poinstruować mnie co muszę zrobić by płatności działały? Dodam, że na stronie internetowej nju jest informacja: "posiadałeś już wcześniej kartę SIM NFC w Orange i przeniosłeś numer z Orange do nju mobile zachowując aktywną kartę SIM NFC.
oczywiście karta SIM i telefon pozostały te same.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

224 gości i 0 zalogowanych użytkowników