forumnju z rachunkiemusługiZ t mobile do nju mobile - czas przełączenia

Z t mobile do nju mobile - czas przełączenia

Z t mobile do nju mobile - czas przełączenia (2017-02-21 11:26)

Witam, jaki jest czas przełączenia numeru z t-mobile do nju jeśli złożę zlecenie do nowego operatora. Ile czasu będę miał wyłączony stary numer?

~kilo

Z t mobile do nju mobile - czas przełączenia (2017-03-03 22:38)

W regulaminie jest mowa chyba o max 24 godzinach (proszę mnie poprawić, jeśli się mylę, bo nie mam go przed sobą), a w praktyce wygląda to tak, że w wyznaczonym dniu przyłączenia numeru stara karta T-mobile przestaje działać o północy (albo kilka minut po), a na nowej karcie nju twój numer zostanie aktywowany w ciągu kilkudziesięciu minut. Przeniesienie zostanie potwierdzone SMSem. Do tego czasu na nowej karcie nju masz aktywny tzw. numer tymczasowy.

odpowiedź

Z t mobile do nju mobile - czas przełączenia | tommyboy (03.03.2017, 22:38)

W regulaminie jest mowa chyba o max 24 godzinach (proszę mnie poprawić, jeśli się mylę, bo nie mam go przed sobą), a w praktyce wygląda to tak, że w wyznaczonym dniu przyłączenia numeru stara karta T-mobile przestaje działać o północy (albo kilka minut po), a na nowej karcie nju twój numer zostanie aktywowany w ciągu kilkudziesięciu minut. Przeniesienie zostanie potwierdzone SMSem. Do tego czasu na nowej karcie nju masz aktywny tzw. numer tymczasowy.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

61 gości i 0 zalogowanych użytkowników