forumnju na kartęofertaoferta wszystko komórkowe za 29 złotych w telefonie na kartę

oferta wszystko komórkowe za 29 złotych w telefonie na kartę

oferta wszystko komórkowe za 29 złotych w telefonie na kartę (2017-02-20 08:26)

Witam, czy jeśli mam aktywną usługę na kartę wszystko komórkowe za 29 złotych i okres rozliczeniowy mam do 21-go każdego miesiąca a konto doładowałam dziś na kwotę 30 zł (czyli dzień przed końcem tego okresu) czy to doładowanie wlicza mi się w kolejny okres rozliczeniowy czy powinnam doładować konto w ostatnim dniu obecnego cyklu (czyli jutro, 21.02.)? Konto doładowałam dziś i otrzymałam jedynie sms o rozpoczęciu nowego okresu rozliczeniowego z przypomnieniem o konieczności doładowania konta, a żadnej informacji zwrotnej, że odnotowano to doładowanie? Dziękuję za pomoc!

~beata

oferta wszystko komórkowe za 29 złotych w telefonie na kartę (2017-02-20 15:09)

Nie ma znaczenia kiedy doładowujesz telefon. Nie musisz tego robić co miesiąc. Ważne jest by zapewnić środki na koncie - może to być poprzez np. jednorazowe doładowanie za 100zł.

Usługa jest rozliczana na zasadzie okresów rozliczeniowych tak jak wspomniałaś. Z tego co piszesz rozumiem, że twój okres rozliczeniowy rozpoczyna się każdego 22 dnia i kończy 21 kolejnego miesiąca. W każdym z tych okresów pobierane będą z Twojego salda opłaty za wszystkie połączenia komórkowe, SMS/MMS i internet aż do osiągnięcia pułapu 29zł. Późniejsze opłaty za wyżej wymienione połączenia nie będą pobierane aż do końca danego okresu rozliczeniowego, w którym został osiągnięty pułap. Opłaty za połączenia na numery stacjonarne i wszystkie usługi Premium są pobierane z Twojego salda na bieżąco i nie wchodzą w stan pułapu wydanych 29zł.

Jak wspomniałem wyżej terminy i wysokość doładowań nie mają tutaj najmniejszego znaczenia. Ważne jest tylko by zapewnić środki na koncie.

P.S.
Pamiętaj, że jeśli osiągniesz pułap 29zł np. 20 lub 21 dnia okresu rozliczeniowego to i tak 22 dnia miesiąca zostanie on wyzerowany i zostanie naliczany na nowo. Żadne darmowe połączenia nie będą przysługiwać, aż do osiągnięcia pułapu 29zł od nowa.

[edytowane przez ciajus o 15:13 w dniu 2017-02-20]

odpowiedź

oferta wszystko komórkowe za 29 złotych w telefonie na kartę | ciajus (20.02.2017, 15:09)

Nie ma znaczenia kiedy doładowujesz telefon. Nie musisz tego robić co miesiąc. Ważne jest by zapewnić środki na koncie - może to być poprzez np. jednorazowe doładowanie za 100zł.

Usługa jest rozliczana na zasadzie okresów rozliczeniowych tak jak wspomniałaś. Z tego co piszesz rozumiem, że twój okres rozliczeniowy rozpoczyna się każdego 22 dnia i kończy 21 kolejnego miesiąca. W każdym z tych okresów pobierane będą z Twojego salda opłaty za wszystkie połączenia komórkowe, SMS/MMS i internet aż do osiągnięcia pułapu 29zł. Późniejsze opłaty za wyżej wymienione połączenia nie będą pobierane aż do końca danego okresu rozliczeniowego, w którym został osiągnięty pułap. Opłaty za połączenia na numery stacjonarne i wszystkie usługi Premium są pobierane z Twojego salda na bieżąco i nie wchodzą w stan pułapu wydanych 29zł.

Jak wspomniałem wyżej terminy i wysokość doładowań nie mają tutaj najmniejszego znaczenia. Ważne jest tylko by zapewnić środki na koncie.

P.S.
Pamiętaj, że jeśli osiągniesz pułap 29zł np. 20 lub 21 dnia okresu rozliczeniowego to i tak 22 dnia miesiąca zostanie on wyzerowany i zostanie naliczany na nowo. Żadne darmowe połączenia nie będą przysługiwać, aż do osiągnięcia pułapu 29zł od nowa.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

99 gości i 0 zalogowanych użytkowników