forumnju na kartęofertarejestracja numeru za granica

rejestracja numeru za granica

rejestracja numeru za granica (2017-01-30 14:40)

Witam,

Problem z rejestracja karty pre paid - mieszkam w UK do Polski nie zjezdzam przez najblizszy rok. Jak zarejestrowac karte prepaid zeby nie stracic numeru i srodkow na nim?

Mam konto w PKO wiec nie zarejestruje przez konto bankowe.

rejestracja numeru za granica (2017-05-26 17:55)

Będziesz musiał NJU kartę trzymać w swoim telefonie, inaczej nie dostaniesz ostrzegających SMS-ów.
Ja właśnie straciłem mój numer "na wieki" mimo że przy rejestracji NJU numeru zapewniano mnie że będąc przez 9 miesięcy za granicą na pewno go nie stracę bo on jest "na wieki"!
Jednak osoby wyjeżdżające za granicę usuwają NJU kartę z telefonu. W takiej sytuacji trącą swój numer "na wieki" razem z kasą bo nie mogą otrzymać i odpowiedzieć na ostrzegające NJU SMS-y. Tutaj powinny być wysyłane raczej emaile. Niestety, NJU "na wieki" jest raczej naciąganiem klientów bo mało kto czyta regulaminy, chyba że po fakcie takim jak ten.   Wygląda to jak niedopowiedzenie.... albo raczej oszustwo. Chyba NJU tym nie zyska klientów.

~podroznik

odpowiedź

rejestracja numeru za granica | peter (30.01.2017, 14:40)

Witam,

Problem z rejestracja karty pre paid - mieszkam w UK do Polski nie zjezdzam przez najblizszy rok. Jak zarejestrowac karte prepaid zeby nie stracic numeru i srodkow na nim?

Mam konto w PKO wiec nie zarejestruje przez konto bankowe.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

101 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies