forumstrona www, moje kontomoje kontoPołączone konta - nju internetowy i nju z rachunkiem

Połączone konta - nju internetowy i nju z rachunkiem

Połączone konta - nju internetowy i nju z rachunkiem (2016-12-06 20:43)

Obecnie posiadam nju internetowy.
Za jakiś czas zamierzam przenieść numer od innego operatora do nju z rachunkiem.
Moje pytanie:
Czy po zalogowaniu do panelu będę pod jednym kontem miała oba numery i jedną fakturę na obie usługi?

~kamilka9233

Połączone konta - nju internetowy i nju z rachunkiem (2016-12-07 00:42)

Niestety nie.
nju internetowy i nju z rachunkiem to osobne konta abonenckie i zupełnie inne usługi. Logujesz się na nie osobnymi numerami telefonu. 

Jeśli chcesz mieć wszystko na jednej fakturze to jedyna opcja to nju z rachunkiem + nju internet dodatkowy. Wtedy wszystkie usługi będą widoczne na jednej fakturze. Natomiast zużycie danych poszczególnych numerów też będziesz sprawdzać poprzez logowanie się na osobne konta.

Połączone konta - nju internetowy i nju z rachunkiem (2016-12-07 08:34)

dziękuje za odpowiedź, mam nadzieję, że kiedyś zostanie to scalone

~kamilka9233

Połączone konta - nju internetowy i nju z rachunkiem (2016-12-07 12:28)

Jedyne co mogę polecić chociaż nie wiem czy Cię to satysfakcjonuje to gdy już przeniesiesz numer do nju z rachunkiem możesz złożyć zlecenie przez formularz kontaktowy w Twoim panelu o wyrównanie okresu rozliczeniowego do tego który masz na nju internetowym. Wtedy co prawda nadal dostajesz 2 osobne faktury ale równocześnie :)

odpowiedź

Połączone konta - nju internetowy i nju z rachunkiem | ciajus (07.12.2016, 00:42)

Niestety nie.
nju internetowy i nju z rachunkiem to osobne konta abonenckie i zupełnie inne usługi. Logujesz się na nie osobnymi numerami telefonu. 

Jeśli chcesz mieć wszystko na jednej fakturze to jedyna opcja to nju z rachunkiem + nju internet dodatkowy. Wtedy wszystkie usługi będą widoczne na jednej fakturze. Natomiast zużycie danych poszczególnych numerów też będziesz sprawdzać poprzez logowanie się na osobne konta.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

199 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies