to jest odpowiedź na post:
Przenosiny numeru głównego do innej sieci, co z nr dodatkowym? | ~jatoja (19.12.2016, 07:29)
czytałem wcześniej i się nie dowiedziałem, z ww tematu na forum też nie wyjaśniło mi wszystkiego, widzę że tu też nikt nie pomoże tylko cwaniakować potrafią, dzięki za nie-pomoc
w regulaminie usługi Nju Dodatkowy masz napisane w jaki sposób będzie rozliczany numer dodatkowy po ustaniu połączenia z numerem głównym. Jest to napisane po polsku w sposób raczej zrozumiały dla przeciętnego, inteligentnego człowieka.
Z tego powodu wnioskuję, że albo ściemniasz i zwyczajnie kłamiesz, że czytałeś ów regulamin albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Wybacz ale nie zwykłem wyręczać osoby, która nie ma szacunku dla mojej pracy, bo sama nie chce poświęcić chwili na uważne przeczytanie regulaminu usługi z której sama korzysta, a w którym to regulaminie znajdzie większość odpowiedzi na swoje pytania i wątpliwości.
Dla mnie to nie szukanie pomocy lecz szukanie jelenia, zwykłe wygodnictwo i pójście na łatwiznę kosztem kogoś innego, bez przy niemal zerowym udziale własnym.