forumnju z rachunkiemofertaKiedy aktywacja numeru?

Kiedy aktywacja numeru?

Kiedy aktywacja numeru? (2016-12-08 16:08)

Witam. 1 grudnia dostałem przesyłkę od kuriera z umową (przenoszę numer z oferty w Orange d nju z rachunkiem za 29zl) i tego samego dnia wieczorem aktywowałem kartę na stronie njumobile. Minął tydzień i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi od kiedy będę mógł korzystać z usług nju. Kiedy mogę spodziewać się aktywacji nowej oferty w njumobile? Z góry dziękuję za odpowiedź :)

~marekbp

Kiedy aktywacja numeru? (2016-12-08 19:11)

Abonament - na koniec okresu rozliczeniowego
Migracja z karty - w ciągu 48h od podpisania umowy (spróbuj wyłączyć/włączyc telefon jeśli nie masz zasięgu na karcie orange)

~asasd

Kiedy aktywacja numeru? (2016-12-09 09:25)

tragiczna obsługa nju czekan na aktywację nowej karty 1,5 tygodnia porażka nie polecam nju nikomu!!!!

~njuniepolecam

Kiedy aktywacja numeru? (2016-12-09 10:43)

W przypadku migracji z Orange do Nju z rachunkiem wystarczy przeczytać regulamin:
http://www.njumobile.pl/b/articles/regulaminy/Regulamin-promocyjnej-migracji-na-nju-z-rachunkiem.pdf
tam jest wszystko napisane. Jeśli proces idzie wbrew regulaminowi to można złożyć reklamację.
Jeśli jest zgodny to trzeba cierpliwie czekać i nie narzekać.

@~asasd
W przypadku ofert Orange na kartę wg w/w regulaminu migracja do Nju z rachunkiem może trwać do 7 dni od podpisania umowy, a nie w ciągu 48h.

W przypadku abonamentu Orange migracja do Nju z rachunkiem nastąpi "pierwszego dnia okresu rozliczeniowego następującego bezpośrednio po okresie, w którym dyspozycja Abonenta została złożona, bądź pierwszego dnia kolejnego okresu rozliczeniowego (tj. drugiego okresu rozliczeniowego następującego po okresie, w którym dyspozycja Abonenta została złożona) w zależności od możliwości technicznych Operatora."
Czyli zwykle trwa to do ok. miesiąca ale w skrajnych przypadkach może to trwać nawet niemal 2 miesiące.

odpowiedź

Kiedy aktywacja numeru? | ~njuniepolecam (09.12.2016, 09:25)

tragiczna obsługa nju czekan na aktywację nowej karty 1,5 tygodnia porażka nie polecam nju nikomu!!!!
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

81 gości i 0 zalogowanych użytkowników